Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový bezplatný On-line kurz pro spotřebitele

28. 12. 2007 | Finance
SOS - Sdružení obrany spotřebitelů nabízí zájemcům nový on-line kurz, který je dostupný na webu SOS. Kurz byl vytvořen za finanční podpory Ministerstva průmyslu a obchodu.

Kurz poskytuje zájemcům základní přehled o problematice ochrany spotřebitele. Absolvent kurzu bude znát základní principy ochrany spotřebitele a svoje práva, což mu pomůže k jejich aktivnímu prosazování. „Stačí znám málo informací a spotřebitel si ušetří velké množství problémů,“ dodává právní poradce SOS Martin Rezek.

Máte-li zájem vyzkoušet si bezplatný spotřebitelský on-line kurz, prosím, následujte tento odkaz.

kurz pro spotřebitele Kurz je rozdělen do 9 lekcí, ve kterých je spotřebitel postupně seznamován se svými právy. Lekce jsou systematicky rozděleny podle oblastí problematiky ochrany spotřebitele a řeší nejčastější problémy, s nimiž se poradci SOS setkávají v osobních poradnách, v on-line poradně nebo na poradenské lince 900 08 08 08.

Na závěr každé lekce má spotřebitel možnost překontrolovat své nově nabyté znalosti v krátkém testu, jež bude ihned vyhodnocen. Každý spotřebitel, který úspěšně zodpoví alespoň 2 ze 3 otázek na konci každé lekce, se může považovat za spotřebitele znalého svých práv.

Více se dozvíte také na oficiálních webových stránkách Sdružení obrany spotřebitelů.




Hana Nováková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !