Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku

19. 03. 2014 | Filmové novinky
Hlavní hrdina nové filmové komedie 10 pravidel jak sbalit holku Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky.

V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce.

Nový český film 10 pravidel jak sbalit holkuTím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek?  

Filmová komedie 10 pravidel s podtitulem Jak sbalit holku je novým snímkem tvůrce diváckých hitů Karla Janáka, autora úspěšných filmů Snowboarďáci a Rafťáci.
Fascinují mě ta kvanta příruček a návodů, jak snadno získat jakoukoliv ženu. Jsou to technické plány na něco tak složitého, jako jsou lidské vztahy. Jde to vůbec dohromady? Můžete pomocí nějakých pravidel okouzlit i tu nejkrásnější dívku?“ klade si otázku režisér filmu 10 pravidel jak sbalit holku.

Odpověď se snaží poskytnout svým filmem, v němž zábavný příběh okořenil i skvělým hereckým obsazením. V úlohách syna – žáka a otce-mentora se setkávají Matouš Ruml, hvězda seriálu Comeback a výrazný postava české filmové a divadelní komiky Miroslav Donutil. Ve filmu 10 pravidel jak sbalit holku dále hrají: Jakub Prachař, Kristína Svarinská, Jan Dolanský nebo Tereza Nvotová.

Premiéra filmu 10 pravidel jak sbalit holku je naplánovaná na 20.3. 2014

Zdroj, foto: Falcon

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku:

Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku
Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku
Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku
Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku
Nový český film 10 pravidel jak sbalit holku
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles