Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový film - Černá hodina

20. 12. 2011 | Novinky
Kdykoliv se mimozemšťané rozhodnout zaútočit na Zemi, začínají v Americe. Taky vám to bylo podezřelé? Asi nejslavnější ruský režisér a producent současnosti Timur Bekmambetov (filmy Wanted, Noční hlídka, Denní hlídka) se rozhodl zavedené pořádky zrušit. Ve filmu Černá hodina se pod jeho dozorem vlivem invaze z vesmíru otřásá Rudé náměstí a mumifikovaný Lenin.

Netradiční prostředí a Bekmambetova pověst trikového mága slibují, že Černá hodina bude mimořádný zážitek. Když partička mladých amerických turistů vyrazí do východní Evropy poznávat krásy a krásky ruské metropole, může to skončit jednou velkou nekonečnou party v luxusních moskevských klubech, nebo také zběsilým bojem o vlastní přežití.

černá hodinaNepotkali sice čečenské mafiány či nabroušené příslušníky tajné policie, ale s mimozemšťany taky není žádná legrace. Zvlášť když jsou neviditelní a udělají z člověka popel, než by řekl: „popel“. Město nemůže dlouho vydržet a co teprve vyjukaní turisté, kteří neumějí rusky a v cizí metropoli se nevyznají. Otázkou navíc zůstává, co se s nimi, potažmo s celou civilizací stane, pokud se jim vůbec podaří přežít.

Film Černá hodina vznikl pod režijním vedením Chrise Goraka, který se v roli art directora podílel na filmech Minority Report či Klub Rváčů. Ovšem jak je dobrým Bekmambetovým zvykem, nespokojil se s rolí „pouhého“ producenta a režisérovi do práce mluvil, což by se mělo projevit v trikové smršti, kterou navíc zatraktivňuje fakt, že se natáčelo na 3D kamery. Počítejte tedy, že si při filmu Černá hodina docela „pokoukáte“.

Premiéra filmu Černá hodina
je naplánovaná na 29. 12. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles