Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový kriminální seriál Profesor T. již tuto neděli na TV Nova

28. 10. 2018 | Televizní tipy
Profesor T., to je název nového detektivního seriálu, který mohou diváci TV Nova sledovat již tuto neděli od 20:15 hod. Nova jeho uvedením navazuje na svoji úspěšnou produkci krimi seriálů. Svérázný profesor kriminologie Jáchym Tauber v podání Pavla Řezníčka v něm bude pomáhat kriminalistům s řešením různých případů. Každá epizoda sleduje nový případ, který je v jejím závěru vyřešen. Kriminálními příběhy se prolínají bohaté osobní dějové zápletky hlavních postav.

S  Profesorem T. jsem se rychle skamarádil. Je mi blízký jeho smysl pro humor a v podstatě i jeho náhled na svět, přestože se často chová jako podivín,“ uvádí ke své seriálové postavě Pavel Řezníček. „Cítím, že mě v mnohém i ovlivnil. Profesor mluví poměrně složitým kultivovaným jazykem, obvykle ve složitých souvětích. Nejprve pro mě bylo těžké si na jeho mluvu zvyknout. Nyní se ale občas přistihnu, že i v soukromí používám některé jeho obraty,“ dodává.

Nový kriminální seriál Profesor T. již tuto neděli na TV NovaMusím říct, že mě tento seriál baví a těší mě, že jsem mohl být jeho součástí. Je pro mě žánrově neuchopitelný. Pracuje s velkou mírou nadsázky, a tu mám rád. Divák si mnohdy není jist, jestli by se měl smát anebo brečet. Vymyká se běžným standardům. Mně osobně připadá velmi úsměvný,“ zmiňuje Igor Bareš, představitel vedoucího katedry kriminologie, na které Profesor T. vyučuje.

Život Jáchyma Taubera, zkušeného experta v oblasti psychologie zločinců, se změní, když ho navštíví jeho bývalá studentka, dnes kapitán kriminální policie, Amálie Drápalová. Ta ho požádá o pomoc při řešení složitého a citlivého případu. Ani jeden z nich netuší, že se jejich zprvu nahodilá spolupráce stane pravidlem.
 
V hlavních rolích se představí Pavel Řezníček, Sarah Haváčová, Aleš Petráš, Jitka Schneiderová a Luboš Veselý. Dále hrají Igor Bareš, Lenka Termerová atd. Na scénáři se podíleli Petr Jarchovský, Michal Samir, Evita Naušová a Jan Vejnar. Seriál vznikl v produkci Matěje Chlupáčka a Maji Hamplové pod režijním vedením Tomáše Mašína a Michala Blaška.

Nový kriminální seriál profesor T. od 28. října ve 20:15 na TV Nova!


Zdroj: Archiv TV Nova
Foto Julie Vrabelová

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zaujalo,mrknu! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
uvidíme Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nechám se překvapitSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles