Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový pořad televize Prima Z místa činu – další reálné příběhy očima svědků i vyšetřovatelů

9. 03. 2020 | Televizní tipy
Nový pořad televize Prima nechává nahlédnout diváky do pozadí vyšetřování. Jak postupují kriminalisté během řešení konkrétních případů, jak probíhají výslechy klíčových postav? Emoce, napětí i rozuzlení – to vše v jediném pořadu. Premiérové díly každý všední den od 9. března v 15.25 na televizi Prima.

Práce kriminalistů je v jednotlivých dílech ukázána a vysvětlena na pravdivých příbězích tak, jak je lidé prožívají. K rekonstrukci událostí dochází prostřednictvím přesných výpovědí svědků, kteří postupně dávají dohromady detailní děj celé události. Během jednoho dílu diváci zhlédnou dva případy. Uvidí zločin očima svědků, rodiny i kriminalistů.

Nový pořad televize Prima Z místa činu – další reálné příběhy očima svědků i vyšetřovatelůRozuzlení celého příběhu a rozsudek pak přichází na konci. V jednom díle se znovu otevírají dva případy, na kterých pracovali zkušení kriminalisté. Divák odhaluje zločin očima rodiny, svědků a kriminalistů. Má tak možnost sledovat, jak vyšetřování probíhá i jak kriminalisté přemýšlejí. Co vás čeká v tomto týdnu? Zde je malá ochutnávka těch nejzajímavějších případů…

Tři kamarádi

Ztratil se Filip. Jeho společníci Michal a Antonín o něm nic nevědí a matka s policií neúspěšně pátrá. Případ je odložen, protože mladík není nalezen a nejsou důkazy o tom, že by mu někdo ublížil. Po dvou letech je ale v rybníce nalezeno auto s tělem pohřešovaného Filipa. Michal Holý a Antonín Kuchař jen pár dní před Filipovým zmizením odkoupili od Dimitriva Ivanoviče několik kamionů nekolkovaných cigaret. Podmínka ale byla, že koupí celé návěsy. Dohromady tři. Filip s tím nesouhlasil. Peníze, které měli, měli z úvěrů na rozšíření podnikání. Filip se chtěl živit poctivě. Bohužel Michal jednal na vlastní pěst. Zadlužil firmu, půjčil si peníze od lichvářů a odkoupil kamiony bez svolení Filipa. Filip chtěl, aby si Michal nesl zodpovědnost sám. V té době jim začal vyhrožovat Dimitriv. Filip z kamarádství se tedy přidal na stranu svých kamarádů a snažil se nějak vymyslet, jak mohou cigarety prodat. Lidi od Dimitriva přišli k nim do skladu a Antonína Kuchaře zmlátili před zrakem přátel. Řekli jim, že pokud nebudou peníze zpátky do týdne, tak je zabijí. Filip řekl Michalovi, že legrace to není a chtěl kontaktovat policii. Michal se ale bál, že by to situaci jen zhoršilo.

Únos

Rodina odjíždí na hory do zahraničí, ale jejich 17 letá dcera onemocní a tak zůstane doma. Chodí za ní babička, která jí nosí jídlo. Jednoho dne ale vnučku doma nanajde. Vyděšení rodiče a bratr se vrací domů a zoufale po dívce pátrají. Dokonce tak urputně, že otec po několika dnech nespaní dostane infarkt. Nakonec dívku zachrání její bratr, který je nevědomky za únos zodpovědný.

Kyberšikana

Patricie nebyla zdaleka tak krásná jako její kolegyně. Přesto si na Denise tajně myslela. Nutno podotknout, že nikdy neměla moc štěstí na muže. Většinou měla známost na jednu noc. Když už to bylo na delší dobu, tak to z mnoha důvodů nevyšlo. Když si uvědomila, že Denis dává přednost její kolegyni, opravdu ji to vzalo. Myslela si, že Denis bude její. Jednoho dne se Denis zapomněl odhlásit z počítače, ze své sociální sítě. Toho využila a získala si tak veškeré jeho tajné zprávy. Začala je rozesílat převážně Daniele. Patricie chtěla,aby se pár rozešel.


Nový pořad televize Prima Z místa činu uvidíte poprvé již v pondělí 9. března


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda