Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový rok s Lenovo YOGA tablety

19. 01. 2015 | Technika
-Komerční sdělení-

Lenovo YOGA Tablet 2











Najít nový tablet, který bude vhodný pro práci i zábavu, může být obtížné. Z řady YOGA Tablet 2 od Lenovo si ale rozhodně vyberete takovou velikost i operační systém, který vám bude vyhovovat. Do nového roku tak můžete vykročit s elegantním zařízením, které vám umožní zvládat cokoliv bez problémů.


Lenovo YOGA tablet 2Všechny tablety z řady YOGA Tablet 2 byly stvořeny k tomu, aby se intuitivním a zábavným způsobem přizpůsobily svému uživateli. Výjimečně tenké a ve všech velikostech lehké tablety navíc poskytují novou úroveň flexibility díky unikátním režimům použití. Všechny čtyři režimy použití – Podrž, Postav, Polož, Pověs – vám umožní stihnout více věcí, které máte rádi. Díky vylepšené stabilitě stojánku je ještě snadnější používat 10bodový vícedotykový displej v režimu Postav.

Zařízení YOGA Tablet 2 vás rozhodně ohromí také svým vysokým výkonem, podmanivou kvalitou zvuku i 8Mpx zadním fotoaparátem. Na cesty i do práce se bude hodit jejich ohromující, až 18hodinová výdrž na baterii. Zařízení YOGA Tablet 2 tak bez problémů zvládnou na jedno nabití celodenní zátěž a ještě jim zbyde dost energie na noční zábavu.
Pro modely o velikosti 10palců je možné také pořídit bezdrátovou klávesnici, která poslouží jako kryt zařízení a zároveň dokáže přeměnit YOGA Tablet 2 v produktivní zařízení, které zvládne i běžné úlohy notebooku.

Lenovo YOGA tablet 2YOGA Tablet 2 si můžete vybrat ve dvou velikostech a se dvěma typy operačních systémů. Pokud máte radši důvěrně známé prostředí Windows 8, můžete si vybrat 8 a 10palcové modely Lenovo YOGA Tablet 2 s Windows v barvě Ebony. K těmto modelům zároveň získáte předplacené služby Microsoft Office 365, takže vaše práce na tabletu bude ještě více produktivní.

Pro uživatele, kteří preferují spíše operační systém Android, vytvořilo Lenovo 8 a 10palcové modely v platinové barvě běžící na systému Android 4.4 KitKat. U těchto modelů oceníte volitelnou 4G/LTE technologii pro připojení prakticky odkudkoliv.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nový rok s Lenovo YOGA tablety:

Nový rok s Lenovo YOGA tablety
Nový rok s Lenovo YOGA tablety
Nový rok s Lenovo YOGA tablety
Nový rok s Lenovo YOGA tablety
Nový rok s Lenovo YOGA tablety
Nový rok s Lenovo YOGA tablety
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
5

Já odpovídám rychle hodně už si pamatuji co dát,ale prostě mám smůlu....asi štěstí v lásce.Třeba mě ten můj dědula miluje SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nic moc

02. 04. 2015 15:23 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
02. 04. 2015 15:18 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
02. 04. 2015 15:12 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
02. 04. 2015 15:06 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
02. 04. 2015 15:01 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
02. 04. 2015 14:57 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
Obrázek uživatelky
profil
čím rychleji se odpovídá, tím víc chodí koledy
Obrázek uživatelky
profil
záleží na výkonnosti počítače, rychlosti internetu (jak rychle se načte aktualizovaná stránka) a hlavně na rychlosti s jakou odpovíte na kontrolní otázku, až po jejím zodpovězení se počítá čas kdy zase naskočí další symbol......Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
To néééééééé nezáleží na tom jak jsi tu dlouho

já tu jsem od začátku a to už je let........
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles