Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nový román Manželky

2. 11. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Manželky
Autorka: Táňa Keleová-Vasilková
Nakladatelství: Noxi
Datum vydání: 14.10. 2014
Počet stran: 320
Formát: 137x206
Vázaná vazba s laminovaným potahem
Cena: 224 Kč

Hrdinky této knihy, kamarádky z gymnázia – Iva, Diana, Martina a Michaela – jsou úplně obyčejné ženy, a přitom vlastně obyčejné vůbec nejsou… Každá z nich má v sobě něco jiného, osobitého, svébytného, charakteristického jen pro ni… stejně jako každá z nás, i ony jsou svým způsobem jedinečné.

Nový román ManželkySledujeme jejich každodenní problémy, sny, touhy, zklamání… jejich proměnu pod tlakem událostí, které je postihly zcela neočekávaně, ale musely je přijmout. Dozrávají – odráží se to nejen ve vztahu k manželům, partnerům, ale i k sobě samým.

Román Manželky je napsán stylem sobě vlastním právě Táně Keleové –  Vasilkové. Autorce, která se dokáže jemně, soucitně a opravdově vcítit do života nejedné ženy, díky čemuž pak vznikají její jedinečné romány plné pochopení, pravdy a opravdovosti našich každodenních životů.

Táňa svými romány dokáže oslovit každou ženu, dokáže ji potěšit, pobavit, ale taky pochopit a mnohdy i poradit v nelehké životní situaci. A je tomu tak i v Manželkách, knize, která předkládá důkaz toho, že každá žena je unikát a že každá stojí za svůj vlastní příběh.

O autorce románu Manželky:


TÁŇA KELEOVÁ-VASILKOVÁ se narodila v Chomutově v severních Čechách, ale od svých čtyř let žije v Bratislavě. Vystudovala žurnalistiku na filozofické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě, poté pracovala v redakcích několika časopisů. Od roku 1994 se věnuje spisovatelské  činnosti na volné noze. Žije s manželem, třemi dětmi a bobtailem Bárou střídavě na sídlišti v Devínské Nové Vsi a chaloupce na myjavských kopaninách.

Na svém kontě má více než dvacet úspěšných společenských románů, z nichž do češtiny bylo přeloženo 16 z nich: MÁMA PRO VERONIKU; CUKR A SŮL; KVĚTINY PRO LAURU; POZLÁTKO; MODRÝ DŮM; NATAŠA; ROZBITÉ ŠTĚSTÍ; SRDCE V TEMNOTÁCH; JÁ A ON;DUHOVÝ MOST; LŽI; DVA ŽIVOTY; NIKDY; RANČ U DĚDEČKA; DRUHÁ; LÉK NA SMUTEK.

Knihu Manželky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrá kniha-teprve začínám čístSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
knížky od téhle autorky mám moc rádaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Knížky od této spisovatelky mám přečtené všechny, co jsem sehnala u nás v knihovně a na tuto novou se moc těšímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles