Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový romantický příběh Řekni mi pravdu

8. 07. 2008 | Knižní tipy
Název knihy: Řekni mi pravdu
Autorka: Rachel Gibson
Nakladatelství: MOTTO
Rok vydání: 2008
Počet stran: 288 str.
Cena: 229 Kč
Formát:120 x 195 mm, vázaná

Reportérka bulvárního plátku Hope Spencerová přijíždí z Los Angeles do malého města uprostřed přírodní rezervace v Idahu hledat ztracenou tvůrčí jiskru a zapomenout na krach svého manželství.

Inspiraci nalézá u svérázných obyvatel městečka Gospel a v osobě místního šerifa Dylana Tabera, který vypadá jako kovboj z hollywoodského westernu. Vztah, jenž se mezi ním a Hope vyvíjí, však zkomplikují problémy z minulosti, které jeden před druhým tají. Všechno by bylo jednodušší, kdyby si ti dva dokázali říkat pravdu...

Nový romantický příběh

populární americké spisovatelky


Rachel Gibson - Řekni mi pravduRachel Gibson   
Americká autorka románů pro ženy začala knižně publikovat v roce 1998. Hned první její román Simply Irresistible (Jednoduše neodolatelný) vzbudil v  New York Times a USA Today velké čtenářské ohlasy a posunul Rachel Gibson mezi nejoblíbenější romantické spisovatele současnosti. Od té doby získala tato autorka bestsellerů řadu ocenění a pohybuje se na předních místech v žebříčcích čtenářské oblíbenosti. V roce 2002 jí byla v kategorii nejlepší román roku udělena za knihu True Confessions (Řekni mi pravdu) prestižní cena RITA Award.
Dosud má na svém spisovatelském kontě dvanáct titulů.
Se svým manželem žije v Boise ve státu Idaho.  


Ukázka z knihy Řekni mi pravdu:

FOTKA BOŽÍ TVÁŘE V OBLACÍCH
V Gospelu ve státě Idaho platily dvě univerzální pravdy. Za prvé, že Bůh vykonal své nejlepší dílo, když stvořil Národní park Sawtooth. A s výjimkou té nešťastné události v roce 1995 byl Gospel vždycky rájem na zemi.

Za druhé – a té pravdě všichni skálopevně věřili stejně jako té první – veškeré hříchy známé na nebi i na zemi spadají na vrub Kalifornii. Kalifornie může za všechno od ozonové díry až po marihuanu, která vyrostla na zeleninové zahradě vdovy Fairfieldové. Vždyť její nezletilý vnuk navštívil příbuzné v L. A. teprve loni na podzim!
Existovala ještě třetí pravda – a na tu se pohlíželo spíš jako na nezvratný fakt – a sice, že se každé léto pár cvoků z rovin musí ztratit mezi žulovými vrchy pohoří Sawtooth Mountains.

Rachel Gibson - Řekni mi pravduLetos v létě už počet zachráněných zbloudilých turistů dosáhl tří. Kdyby zůstalo při třech, plus jedna zlomenina a dva případy výškové nemoci, pak by Stanley Caldwell vyhrál sázku mezi sousedy. Ale každý věděl, že Stanley je bláhový optimista. Nikdo, ani jeho žena – která si vsadila na osm ztracených, sedm zlomenin a přihodila pro zábavu ještě několik případů otravy -- nečekal, že Stanley vyhraje bank.

Skoro všichni ve městě sázeli, každý se snažil obehrát ostatní a vyhrát pořádný balík. Sázkový fond umožňoval lidem z Gospelu mluvit o něčem jiném než jen o dobytku, ovcích a těžbě dřeva. Bylo to něco dalšího, o čem se mohli bavit, kromě ekologistů, kteří objímali stromy, a něco k přemýšlení kromě možného otcovství novorozeného chlapečka Rity McCallové. Koneckonců, i když se rozvod Rity s Royem táhl už tři roky, jeho to nijak nevylučovalo. Ale většinou byly sázky neškodný způsob, jak místní přežívali horké letní měsíce, zatímco ždímali peníze z turistů a čekali na relativně chladnější klidnou zimu.

U kartonů s pivem v obchodě M & S se hovor točil kolem rybolovu na mušku kontra chytání ryb na živou návnadu, lovu se šípy ve srovnání se „skutečným“ lovem a ovšem také kolem dvanácteráka, kterého střelil majitel obchodu Stanley v sedmdesátém devátém roce. Za omšelou pokladnou visely nalakované parohy, byly tu k vidění už víc než dvacet let.

Kousek dál u Sandmana na Lakeview Street opět vyprávěla Ada Doverová o tom, jak se v jejím motelu ubytoval Clint Eastwood. Byl úžasně milý a opravdu s ní hovořil.
„Máte to tu moc hezké,“ pronesl svým sexy hlasem a požádal ji o přístroj na výrobu ledu a o pár ručníků navíc. Skoro u recepce omdlela. Spekulovalo se o tom, zda s Frances Fisherovou nepočali dceru právě v pokoji číslo devět.

Občané Gospelu žili a dýchali pro nejnovější drb. Ve vlasovém studiu Barevná kadeř byl oblíbeným námětem hovorů šerif okresu Pearl Dylan Taber, obvykle proto, že jeho jméno utrousila sama majitelka salonu Dixie Howeová při mytí hlavy. Hodila po něm udičkou a hodlala ho ulovit jako výstavního pstruha...............



Více informací o tomto novém romantickém příběhu Řekni mi pravdu se dozvíte také na stránkách nakladatelství MOTTO.

ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !