Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový večerníček pro děti – doktor Animo

24. 09. 2007 | Televizní tipy
Nový večerníčkovský seriál – doktor Animo startuje 26.října 2007 na obrazovkách České televize.

Doktor Animo je nový kreslený seriál známého režiséra a výtvarníka Pavla Koutského, kterému předcházel večerníčkovský titul Do pohádky.

Pavel Koutský je nositelem několika významných cen na mezinárodních festivalech animovaného filmu. Na Berlinale obdržel postupně jednoho Zlatého a čtyři Stříbrné medvědy. Při tvorbě Fimfára ll spolupracoval s režisérem Břetislavem Pojarem na pohádce O Palečkovi jako výtvarník Autory námětu Doktora Anima jsou zkušení autoři animovaných filmů Edgar Dutka a Jiří Kubíček.

Doktor Animo Ti všichni včetně autora hudby Petra Skoumala a nápaditých a erudovaných animátorů vytvořili pozoruhodný kreslený, zatím sedmidílný seriál doktor Animo.Ve výrobě dalších šesti dílů Centrum tvorby pro děti a mládež ČT pokračuje.

Večerníček doktor Animo umí nejen dobře léčit bolesti zvířat, ale umí splnit i jejich přání. K jejich užitku však dokáže na monitoru své obrazovky ukázat, jak by dopadla splněná přání, kdyby se opravdu stala skutečně. Zvířata chtějí být buď být někým jiným, než jsou a trochu pošetile pohrdají zvířaty svého druhu. Také si přejí být větší nebo menší, mít jiné zuby, jiný krk a podobně. Bláhově si myslí, že by jim jejich splněná přání usnadnila život. Jejich doktor je ale vždycky vyvede z omylu.

Doktor Animo v sobě skrývá nenásilné poučení, množství veselých situací a gagů a má všechny znaky profesionálního moderního seriálu pro děti a také rodiče.

Doktor Animo fotogalerie:

Doktor Animo Doktor Animo














Doktor Animo Doktor Animo
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem asi moc staromódní, ale klasické večerníčky byly nepřekonatelné - dá se na ně koukat pořád. Ty moderní jsou nějaké "divné", moc jim nerozumím. Klasika je klasika Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Omlouvám se, ale zjistila jsem, že už jde "Cvrček" a to je taky hezký večerníček.
Obrázek uživatelky
profil
aby to nebyla stejná blbost jako jde právě teďka. Souhlasím s Markytickou, že starý večerníčky jsou nepřekonatelný. My máme nejraději Krtečka, Jáju a Páju, Makovou panenku a motýla Emanuela a taky Rumcajse. Ale z těch novejch nás nic nezaujalo. Vydrísek a Méďové se líbí mně, ale děti vždycky zaujme jen úvodní znělka, a pak přestanou mít zájem. Snad až budou větší, zatím vedou kreslené pohádky.
Obrázek uživatelky
profil
ale já mám stejně nejradši ty starý - Krkonošské pohádky, Pat a Mat, Králíci z klobouku, Mach a Šebestová, Krteček, Rákosníček, Pařezová chaloupka a mnoho dalších... Z novodobých mě nejvíce zaujaly večerníčky se zvířátky - jako je Vydrísek a Méďové SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles