Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O dívčí skupině Pussycat Dolls

6. 01. 2009 | Kultura
Pussycat Dolls se již nechaly slyšet, že fanouškové uvidí, to co ještě neviděli. Původně taneční skupina Pussycat Dolls rozproudí dav fanoušků natolik, že v TESLA ARENE bude jistě horko.

Více v našem článku včetně zajímavé fotogalerie:
Show Pussycat Dolls poprvé v Čechách!


Nicole

Svobodná 28 let, narozena ve znamení raka, žije v Santa Monice. Nicole rozhodně nepatří do kategorie „další pěkná tvářička“, tahle svobodomyslná slečna totiž umí zpívat, hrát a tančit. V showbusinessu, tak často kritizovaném pro nadřazování image nad schopnosti, boří stereotypy nejen svou exotickou krásou, ale především výjimečným talentem. Nicole Scherzinger má Havajsko-Rusko-Filipínské kořeny, vždycky ráda bavila lidi kolem. Narodila se v Honolulu na Havaji, od dětství pozorovala členy své rodiny, jak vystupují v polynéských show, kde její maminka tancovala jako hlavní hula tanečnice babička Tutu zpívala. Když jí bylo šest, přestěhovala se rodina do Lousville v Kentucky. Změna životního stylu z ostrovního na vnitrozemský byla pro Nicole velkou výzvou. „Tak především jsem vypadala jinak, než většina lidí kolem“ vzpomíná na časy, kdy si připadala jako ošklivé káčátko. Navštěvovala Pussycat Dollsuměleckou školu, a když jí bylo 14 let, dostala svou první roli v prestižním Actors Theatre of Lousville. Během studií na Wright State University v Dayton vystupovala v hlavních rolích jako Velma Kelly v Chicagu nebo Julie LaVerne v Show Boat, navíc se věnovala modelingu. Poté zareagovala na inzerát „hledá se zpěvačka“ rockové kapely Days of the new a hned, jak si kluci v kapele poslechli její nahrávky, stala se jejich vokalistkou. Producent kapely Scott Litt ji pozval do Los Angeles, aby tam se skupinou natočila druhé album a přidala se k nim na turné. Poté se vrátila domů a pracovala na vlastní muzice. Zúčastnila se řady soutěží talentů a v Chicagu potkala dívčí kapelu Eden´s Crush, která se už s Nicole, stala popovou senzací roku 2001. S albem Eden´s Crush bodovali v Top 10 a singl Get Over Yourself se dokonce stal číslem jedna v Billboard´s singles. Kapela vyrazila na turné se slavnějšími N Sync a Jessicou Simpson. Vyškolena účinkováním v Eden´s Crush zkusila Nicole štěstí ve světě herectví. V L.A. dostala role ve filmu Chasing Papi, hostovala v seriálu My Wife and Kids. Zanedlouho se doslechla o konkursu na zpěvačku v The Pussycat Dolls, poslala svou nahrávku a The PCD nezaváhaly.

Pussycat DollsJessice

je 25 let, žije v Santa Monice, je svobodná. Jejím životním snem bylo stát se prima balerínou. Narodila se a vyrostla v Miami v Irsko-Rusko-Polské katolicko-židovské rodině. Od čtrnácti let navštěvovala New World School of the Arts, kde se věnovala tanci. Krátce hrála divadlo, ale stále ji to táhlo k tancování. A tak se kně mu vrátila, v kapele Miami Heat v roce 2001. Mezi její nejvýznamnější herecké úspěchy patří účinkování v seriálu Ocean Ave a ve filmu Bully režiséra Larry Clarka v roce 2002. Pak se přestěhovala do LA, aby se tam brzy přidala k The Pussycat Dolls.


Pussycat DollsAshley

27ti letá Ashley narozená ve znamení Panny, žije v Santa Monice a je svobodná. Tancuje od tří let, zpívá od devíti. Její otec bubnoval v The Mamas a The Papas, maminka byla instruktorkou Pilates. Před pár lety, hned po dokončení střední školy se přestěhovala do L.A. Na západním pobřeží studovala moderní tanec. Účinkovala v řadě reklam a video klipu Counting Crows. Před šesti měsíci se stala Pussycat Doll.


Pussycat DollsKimberly

je 26 let, žije v Los Angeles, pochází z Warrensburgu a je svobodná. Narodila se na farmě nedaleko Ozarks, její otec je řidič náklaďáku a máma cestuje s ním. Tancuje od sedmi let, od 14 jezdila pravidelně na kurzy tance do New Yorku do Broadway Dance Center. Střední školu dokončila v sedmnácti a hned odletěla do Las Vegas, tam účinkovala v show místních kasin. Díky angažmá v revue Landing na největší výletní lodi světa Royal Carribean´s Explorer of the Seas navštívila v roce 2001 velkou část jižní Evropy. Po návratu z cest se odstěhovala do L.A. a přijala nabídku Hubbard St. Dance Co. v Chicagu. V roce 2003 se přidala k Pussycat Dolls.


Pussycat DollsMelody

Čtyřiadvacetiletá Melody žije v Santa Monice a je rovněž svobodná. Melody Thorntonová byla doma ve Phoenixu vycházející hvězdičkou, během studia na vysoké škole zpívala s místními umělci a vystupovala v National Anthem for the Arizona Diamondbacks. Její mexická babička zpívala s kapelou mariachi, její Africko-Americký děda byl bluesovým kytaristou a její maminka tančila v Mexické folklórní skupině. Je jedinou Latino-Afro-Američankou v The Pussycat Dolls. Poprvé je viděla v MTV Diary Christiny Aguilery a zamilovala si je, ke kapele se přidala v prosinci 2003.


O jejich koncertu v Čechách se dozvíte v našem článku:
Show Pussycat Dolls poprvé v Čechách!
ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !