Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O Vanessu-Mae mají Češi zájem. Přidává koncert v Brně.

8. 05. 2019 | Úspěšní lidé
Světově proslulá a neobyčejně nadaná virtuoska Vanessa-Mae si svým uměním podmanila české publikum. Nebývalý zájem o její koncerty přiměl management přidat k podzimním halovým vystoupením v Praze a Ostravě i brněnskou zastávku.

Vannesa-Mae tak v rámci svého světového turné zahraje 16. října i v DRFG Areně v Brně, kterou před třemi lety vyprodala. S sebou přiveze výtečnou kapelu a doprovodí ji český smyčcový orchestr a osm tuzemských vokalistů. Hudební dojem umocní vizuální show, na které se hudebnice sama podílí. Zájemci o VIP vstupy tak mají nově možnost vyrazit na umělkyni do moravské metropole. Tyto lístky jsou již v Praze i Ostravě vyprodané.

„Po obrovském zájmu o vstupenky na koncert Vanessy-Mae v Ostravar Aréně a O2 areně přidáváme koncert také v Brně. Již teď je jisté, že Ostrava a Praha neuspokojí nápor fanoušků. Cena za vstupenky začíná na 790 korunách a končí na 2490 korunách za první řadu pod pódiem, kam umělkyně ráda během koncertu chodí hrát mezi fanoušky,“ říká promotér koncertu Dalin Vajčner.

Vanessa MaeVanessa-Mae se na české koncerty těší. „Pokaždé chci ukázat, co všechno dokážou housle. Do České republiky přivezu své oblíbené kousky z minulosti, ale také několik písní, které hraji jen vzácně. Těším se na spolupráci s českými hudebníky. Doporučuji, abyste se soustředili i na jejich sóla, protože za to vážně stojí,“ říká Vanessa-Mae.

Přestože se koncerty konají téměř za půl roku, přípravy jsou již v plném proudu. Hudebnice je známá svou náročností a precizností. „Máme za sebou několikaletou spolupráci s touto výjimečnou umělkyní. Je pravdou, že její požadavky jsou leckdy nad rámec možností, co lze vůbec v České republice zajistit, ovšem její pozitivní šarm nás vždy dostane na kolena a celý tým je pokaždé okouzlen její přítomností v dobách příprav,“ prozrazuje promotér.

Svými fúzemi klasické a populární hudby oslňuje Vanessa-Mae publikum po celém světě. Díky nesmírné popularitě prodala přes 10 milionů desek ve více jak 100 zemích světa. Už v deseti vystupovala s Londýnskou filharmonií. Od šestnácti let míchá styly a nabízí je s roztomilým úsměvem a šarmem. Díky Vanesse-Mae mohly miliony fanoušků MTV objevit např. Bachovy fugy.

Vanessa-Mae, kterou prestižní časopis People zařadil mezi padesátku nejkrásnějších lidí planety, patří k nejúspěšnějším britským umělcům, ale věnuje se i sportu. Jako lyžařka reprezentovala Thajsko na olympijských hrách v Soči.

Zdroj, foto: Vanessa Mae


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !