Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Obchodní dům láká do chytré herny

4. 10. 2019 | Zajímavosti
Příznivci všemožných stavebnic, stolních her a chytrých hraček si přijdou na své v Obchodním domě Zlín. Od 1. do 31. října se tu koná interaktivní výstava To nej z Festivalu IQ Play, která představuje výběr padesáti nejzajímavějších současných her. Vstup je zdarma.

„Herna je určena dětem od 2 let, ale zaručeně pobaví i dospělé. Mnohé jistě překvapí, jak velká škála moderních her a hraček, které rozvíjejí dětskou kreativitu a motoriku, je dnes k mání. Nechybí ani úplné novinky nebo různé rarity. Herna je přímo v obchodní pasáži otevřena denně od 9 do 18 hodin,“ říká mluvčí Obchodního domu Zlín Martina Žáčková.

Festival IQ play je putovní výstavou, která právě na Obchodním domě ukončí letošní půlroční cestu po českých a moravských městech. Představí vybrané exponáty, které se během té doby těšily největší pozornosti návštěvníků. Patří k nim mj. designové stavebnice Toypex, které tvoří polovinu herny. „Jsou unikátní velmi lákavým designem, barevností, tvarem i způsobem spojování. Většinu si návštěvníci vyzkouší úplně poprvé, v kamenných prodejnách totiž nejsou dostupné,“ dodává autorka výstavy Věra Stojarová.

IQ PLAYK unikátům patří i zvětšeniny různých stolních her, které jsou v ČR k dispozici pouze v jednom vydání, včetně velmi lákavých obřích šachů a dámy. K vyzkoušení jsou tu i nejnovější hry od proslulé značky Mindok jako Červená Karkulka, Tři prasátka, Lovci duchů či Vesmírná mise, logické skládačky pro jednoho hráče od IQ Fit, IQ Blox a IQ Fokus nebo zajímavé magnetické stavebnice a kreslící magnetické tabulky.

Zkrátka hotový ráj pro zábavu dětí i jejich rodičů, který (nejen) v sychravých podzimních dnech jistě přijde vhod.
Vedle výstavy To nej z Festivalu IQ Play se na Obchodním domě Zlín chystají i další zajímavé akce. V sobotu 12. října se koná Latino Night s ukázkami latinskoamerických tanců, v pondělí 14. října 2019 jsou zváni milovníci scénického čtení na Listování s Lukášem Hejlíkem.


Užijte si s dětmi měsíc chytrých her IQ Play v Obchodním domě Zlín!
Chytrá herna v 1. poschodí bude otevřena denně od 9 do 18 hodin.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchodní dům láká do chytré herny:

Obchodní dům láká do chytré herny
Obchodní dům láká do chytré herny
Obchodní dům láká do chytré herny
Obchodní dům láká do chytré herny
Obchodní dům láká do chytré herny
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !