Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oběť omylu

27. 04. 2017 | Vaše příběhy
Chtěla jsem si po dlouhé době vyrazit s kamarádkami, ale problém byl v tom, že obě dvě bydlely ve vesnicích. Určitě to má svoje výhody, co se týče hlavně zdraví, ale někdy je to spíše na obtíž. Hlavně tedy když něco nutně potřebujete a vesnické obchody jsou již zavřené.

My ovšem řešily jiný problém. Když si půjdeme téměř po roce všechny dohromady užít zábavu, popít a zatančit si, tak jak se ty dvě dostanou domů? U nás přespání nepřipadalo v úvahu, kvůli dětem a ženský chtěly pít, ne řídit. Manželům se nechtělo, že prý když mají volno, že si chtějí přispat a ne čekat,
až se jejich ženuška vyřádí.

To by ale nebyl můj muž, aby nenabídl, že ženský potom odveze každou domů. 
Chvíli jsme váhaly, protože na něho zrovna 100% spoleh není. Ale co, riskly jsme to, nemůžeme co ztratit a navíc takhle ve třech se sejdeme maximálně jednou za rok.

Když jsme dorazily na místní zábavu, objednaly jsme si piva a povídaly jsme si, co a kde jsme prožily, jak se máme a co naše děti a rodina. Po pivu následovaly sklenky vína, sem tam panáček vodky. Po několika hodinách jsme toho měly dost a pomalým veselým krokem jsme si to štrádovaly domů k  nám.
Cesta trvala dvojnásobně déle než cesta tam, ale nám to bylo jedno. Ještě nějakou dobu jsem hledala klíče v kabelce, které nakonec jsem vůbec nenašla a zvonila jsem na zvonek ostošest. Naštěstí muž slib dodržel a za chvíli otevřel dveře.

Byly asi dvě hodiny ráno, já jsem šla spát a muž podle slibu jel kamarádky odvézt. Odvezl jednu v pořádku, ovšem s druhou to už bylo horší. Dvakrát musel zastavovat, protože potřebovala zvracet. Naštěstí než dorazila domů, tak trochu vystřízlivěla a muž se uklidnil. Jenže jakmile otevřela dveře auta a chtěla vylézt, tak zakopla a spadla na zem. Přítel jako gentleman vylezl z auta a pomáhal jí na nohy, protože alkohol dělal svoje.

Jenže kamarádka křičela, zpívala a smála se dohromady, že to vzbudilo jejího manžela i sousedy a bylo zle. Asi všichni si mysleli, že ji můj muž obtěžuje a že křičí o pomoc. Přítel tedy zaslechl nadávky na svou adresu, potom začal nadávat taky, pak se začal hádat s kamarádkou a bylo peklo. Kamarádčin muž vylítl z domu, můj přítel dostal pecku do obličeje, než si oba uvědomili, kdo je kdo. Když to zjistili, vyjasnili si to, zasmáli se tomu, ale přítelovo oko dopadlo jinak. Samozřejmě měl monokla jako hrom, ale zase má dokonalou historku, kterou baví všechny okolo. A já vlastně s kamarádkou taky. Díky monoklu se nyní scházíme víc častěji. Takže vlastně za monokl jsme vděční. Toto taky poukazuje na to, jak se někdo může stát obětí omylu. 

AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !