Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oblečená neoblečená .... i v zimě

21. 02. 2015 | Pro ženy
Hned na úvod mě napadá staré známé rčení. Neexistuje špatné počasí, pouze špatné oblečení. Při jízdě na lyžích platí tato stará pravda dvojnásob. Nechceme-li si z lyžování odvézt nachlazení, nemoc nebo jen nepříjemnou vzpomínku na to, jaká nám byla zima, měli byste potřebnou pozornost věnovat i volbě oblečení.

Každá nová zimní sezona s sebou přináší i spoustu novinek ze světa sportovní módy. Stejně jako i ta letošní. Většina zavedených značek přichází do obchodů se zajímavými kousky.

Je sice pravda, že stylový outfit z nás mistrně lyžování neudělá, ale dobře vypadat a cítit se prima je také pro zimní sportování důležité. Zařaďte se do skupiny sebevědomých a sportovně založených žen, které přesně vědí, co chtějí. Střihy bund a kalhot zdůrazňují ladné křivky ženského těla, přitom zachovávají maximální volnost pohybu.

zimní oblečeníNedílnou součástí výbavy každé milovnice zimních sportů je vhodné zimní oblečení, která vás chrání proti vlhkosti, vyznačuje se dokonalou prodyšností, kterou garantují speciálně použité membránové materiály, které odolávají právě nepříznivým povětrnostním vlivům.

Odkud začít ….

zpátky k přírodě – jako cibule?

Základem je používání funkčních materiálů a správné vrstvení oblečení. Tomuto systému vrstvení oblečení se někdy říká “cibulový princip”. Více vrstev lépe pomáhá termoregulačnímu systému plnit jeho funkci. Systém umožňuje lépe přizpůsobit oblečení konkrétní situaci a to tak, abychom se zejména při svižném lyžování pohybovali na dolní hranici tepelného komfortu a zbytečně se nepotili. Ztráta tělesného tepla je totiž za mokra 32x větší než za sucha. Vhodnou kombinací jednotlivých vrstev lze oblečení přizpůsobit jakékoliv nepřízni počasí. Čím delší váš pobyt na svahu bude, tím větší rezervu byste v oblečení měli mít.


Zdroj, foto: INTERSPORT PEC


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkA JE NÁM TEPLÍČKOSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Souhlasím, není nad cibulový princip Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vrstveni oblečeni v zimě se skutečně osvědčilo , i pri vyslapech , prochazkach či na běžkách Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tento clanek se mi libi a zaujaly me nazory v mode, kterych se drzim!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles