Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Oblečte se jako námořník

24. 07. 2010 | Pro ženy
Námořní oblečení už nepoužívá jen americké námořnictvo. Dostalo se i do výloh, časopisů..trendů. Jsou teď všude kolem nás a prodejci přesně vědí proč. Letošním trendem je zároveň i smíchání mužských prvků s ženskými, námořní barvy jsou toho příkladem. Zkuste obohatit i Váš šatník o něco modro-bílého.

Odkud vlastně pochází?
Námořnická modř dostala jméno od tmavě modré (kontrastovala s bílou). Jmenuje se tak díky  námořníkům v královském loďstvu. V roce 1748 byla námořnická modř následně adoptována jinými námořnictvi po celém světě. Mnoho lidí si myslí, že „námořnická modř“ je kontrast černé a bílé. Ale všimněte si toho slova „modř,“ už jen podle toho Vás tahle myšlenka vyvodí z omylu.

Proč je stále a opakovaně v kurzu?
Jsou v něm prvky mužské módy. Ženy v něm vypadají nesmírně elegantně, zejména se správnými doplňky. A pokud nosíte oblečení, které Vám nezobrazí ty správné křivky vašeho těla, zkuste si zahrát na námořníka, křivky se ihned ukážou a právě proto je tento trend tak oblíbený. Určitě vám budou lépe slušet užší proužky než široké pruhy (vypadají lépe). Nejlepší je šířka okolo dvou centimetrů. Námořnickým tričkům a blůzám prospívají překvapivě volnější střihy, než příliš na tělo, což je dalším kladem hlavně v létě, kdy teploměr neklesne pod 27 °C.

Kombinace s jinými vzory
Pruhy se dají kombinovat i s jinými vzory, např. puntíky, které dodají roztomilý a přesto sexy retro nádech, nesmím zapomenout ani na květinové vzory, které si spousta lidí oblíbili, květiny dodají vašemu outfitu romantický styl s rozkvetlým venkovem. POZOR! Neslučujte svislé a vodorovné pruhy (např. na halence a kalhotách). Výsledek by vypadal přehnaně, zmateně a ubralo by to na vaší eleganci.

Doplňky
Nejlepšími doplňky bývají romantické náhrdelníky s květinami, srdíčky a mašličkami. Přijde Vám to trochu dětinské? Tak to se mýlíte. Ve správných provedeních a barvách budete působit romanticky. Přednost dávejte zejména doplňkům v černých barvách, ale i hnědých, béžových a pudrově růžových.

Pruhy všude kolem, pořiďte si je taky
Je neformální, přesto elegantní. A dobrou zprávou pro ženy, které si dělají trable s věkem – tento styl ubírá roky. Nemusíte mít jen kombinaci modro- bílé, která je pravá námořnická. Zkuste vybírat i červeno-bílou, černo-bílou, zeleno- bílou.Všechny tyto kombinace jsou trendy, je jedno, kterou z nich si vyberete. Jako pokud se Vám tento styl zalíbil, nejdůležitější je, aby obsahoval proužky. Zbytek už je na vás. 

Nikolette
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v létě frčela kostka, proužky mám radšiSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mam hodne rada, at je dlouho modni.Vzpominam, kdyz se nosili velkym hitem namornicka tricka a nebyly k dostani .....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles