Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obrázkový ostrov Lenky Procházkové

13. 01. 2008 | Úspěšní lidé
Výtvarnice Lenka je máma tří dětí a vždycky ráda kreslila. Děti ji obklopovaly stále – původně byla učitelkou češtiny a výtvarné výchovy na gymnáziu. Právě svět dětské kresby a běžné každodenní situace, v nichž namísto lidských postav zobrazuji nejrůznější zvířátka, jsou pro ni velkou inspirací. Tak vznikají drobné obrázky plné pohody, protože život nám přináší spoustu hezkého, jen si někdy pro všechny starosti nevšimneme...

Již osm let se Lenka věnuje kresbě, začínala obrázkovými pohledy a nyní můžete její tvorbu vidět i v mnoha ordinacích, školkách atd.

Má za sebou i řadu projektů pro komerční i neziskové organizace, samostatné výstavy, ilustrace dětských knih i učebnic, interiérové malby v dětských zařízeních (lékařské ordinace, dětské koutky, mateřské školy, atd.) a dalších aktivit, kde může uplatnit své obrázky.

Obrázkový ostrov Lenky Procházkové Obrázkový ostrov Lenky Procházkové














Stále více se orientuje na dětské publikum a dospělé s dětskou duší. Podle ohlasů, které dostává, je takových stále ještě dost.

A nyní jste se již ocitli na obrázkovém ostrově Lenky Procházkové – ostrově s dárkovými drobnostmi, určenými nejen pro děti. Lze je využít v reklamě či propagaci, stejně jako v interiérech Vašich domovů nebo nejrůznějších zařízení (čekáren, mateřských a základních škol, domů dětí a mládeže).

Obrázkový ostrov Lenky Procházkové Obrázkový ostrov Lenky Procházkové














Jsou to obrázky, plakáty, pohlednice, omalovávací pohlednice, přání klasická s bílou obálkou, přání vyseknutá se stojánkem a s barevnou čtvercovou obálkou, malé jmenovky na dárky s malou bílou obálkou, záložky, které jsou současně omalovánkami a jednou za rok také nástěnný kalendář.

Obrázkový ostrov Lenky Procházkové Obrázkový ostrov Lenky Procházkové














Motivy, které zde můžete vidět, jsou kresbami výtvarnice Lenky z Ústí nad Labem – ta se snaží na ostrově vytvořit fantastický svět dětí, kde se může všechno stát, kde je všechno dovolené a všechno správné. Nabízí své poznatky pro užití v oblasti ilustrace knih a učebnic, výzdoby dětských interiérů či tvorby log, firemních značek a dalších nejrůznějších propagačních materiálů a předmětů.

Zdroj, foto: Obrázkový ostrov Lenky Procházkové

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
s Mirly.Obrázky jsou velmi milé.
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem koupila několik pohledů - jsou nádherné:koníček,klaun,prostřený stůl...,
budou výborné i pro gratulaci
Obrázek uživatelky
profil
z už se těším do školy je prostě báječná... i ostatní obrázkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Obrázkový ostrov potěší pohledem i dospělého,přiznávám,že se mi při tom smějí oči
Obrázek uživatelky
profil
pohladí a narozdíl od některých pohádek a obrázků nevyděsí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles