Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea

27. 02. 2017 | Televizní tipy
85. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Hotelový odysea“ a sledovat jej můžete 27.2. 2017. Rodinná pohoda: Mike udělal snídani. Didy přichází mail od učitelky, že zvou tátu na den sponzorů. Mike a Klára pochopí, že je to zapeklitá situace.

Béda Renátě servíruje snídani, zvoní mu telefon, volají mu kolem hotýlku. A tak mlží, že to jsou jen provozní problémy. Nic dramatického. Majitel si sehnal jiného kupce a tak realitka potřebuje složit zálohu na kupní cenu do notářské úschovy.

Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odyseaRenata odchází za svým právníkem, je konečně rozvedená. Didy jde za dědou a stěžuje si, že na dni sponzorů bude muset zpívat sama, je jí jasné, že táta nepřijede. Spolužačky si jí kvůli rodině smějí.

Jarda veze Malvínu na speciálním vozíku do hospody, kde štamgasti čekají na snídani. Přijíždí TV štáb točit rozhovor s Malvínou, Malvína poskytuje rozhovor a udělá reklamu pivním lázním, jak ji to moc pomáhá v těhotenství. Béda přesvědčí Renatu, že když přistoupí na podmínky reality, tak na tom hrozně prodělají.

Renata mu nabídne své peníze a že prodá byt, aby vše zaplatili. Trébl jde za Klárou a řekne ji, co Didy trápí. Musí něco vymyslet. Jarda se vrací do hospody a čeká ho překvapení, plný lokál těhotných. Vilda a Rapid se zvednou a jdou do lázní chystat vany.

Jedna z těhotných žen omdlívá, přichází Mašlíková a vynadá Jardovi, že takhle by to nešlo a ujímá se iniciativy. Povede lázně. Trébl svolá rodinou radu, má nápad. Sponzorský den uspořádají v Grandu a celá rodina pomůže Didy, už to ve škole domluvil.

Bédovi konečně vše vychází, domluví i kupce na byt Renaty. Přijíždí za ním jeho právník, podepíšou smlouvu s kupcem a ten jim v hotovosti dá peníze. Právník odjíždí s penězi, jede vše zařídit do Prahy. Renata je šťastná, její sen se začíná plnit.

Velká školní slavnost v Grandu je v běhu, všude plno dětí a jejich rodičů. Na podiu je ředitel, vyzve Didy, aby šla za ním. Zbytek sálu jí tleská. Didy převezme plaketu, dostane mikrofon. Začíná zpívat, v průběhu zpěvu se k Didy přidává Mike, Klára, Junior, Trébl, Leoš, prostě celá rodina.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: V. Moravec. Hrají: J. Dolanský, J. Prachař, S. Babčáková, J. Polášek, P. Štěpánek, N. Lichý, R. Zach a další.

Sledujte 85. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v pondělí 27.2. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea:

Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea
Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea
Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea
Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea
Ohnivý kuře - 85. díl - Hotelový odysea
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles