Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 103. díl - Na horké půdě

15. 05. 2018 | Televizní tipy
103. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Na horké půdě“ a sledovat jej můžete 15.5. 2018. V Ohnivým Kuřeti pořádají závod v pojídání chilli papriček. Macátko je přesvědčený, že je v tom dobrý. Vyzve vítěze k souboji a prohraje pořádný balík peněz. Druhý den ho napadne spásná myšlenka. Burák přece nemá chuť a sní úplně cokoli. Macátko přesvědčí Buráka, aby mu jeho peníze vyhrál zpět. Opravdu to Burák dokáže?

Konopáskovi se zdá na jednom obraze z jeho sbírky, něco zvláštního a pozve odborníky k posouzení pravosti. Robi potřebuje rychle vyměnit svoji kopii, zpět za originál. Je mu jasné, kde udělal chybu.  Podaří se mu zabránit odhalení? A Marylin s Jíšou, se slibně rozjíždí jejich obchod s hůlkami… Táňa se chce odstěhovat k Božce.

Ohnivý kuře II. - 103. díl - Na horké půděTomu musí Kohout zabránit. Vygruntuje dokonce celý byt. Táňa ale stále trvá na stěhování. U Božky je to sice menší, ale nemusí do koupelny chodit přes cizí pokoj. Kohoutovi zbývá jediné. Vyměnit si s Táňou pokoje. Opravdu se Kohout vzdá svého hnízdečka lásky? Odradí Kohoutovo gesto Táňu od stěhování?

Jana se rozhodne sbalit Radka. Radek jí to ale neulehčuje, má totiž už domluvenou schůzku s Pavlínou. Jana je ale dobrý stratég a schůzku jim překazí. Druhý den se opakuje v podstatě totéž. Radek večer sedí otrávený v Grandu a Jana ho pozve na panáka. Radek už rád souhlasí. Jak to asi dopadne?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 103. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 15.5. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles