Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ohnivý kuře II. - 104. díl - Telecí řízky a teplý buchty

17. 05. 2018 | Televizní tipy
104. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Telecí řízky a teplý buchty“ a sledovat jej můžete 17.5. 2018. Petra klukům moc pomohla a v Kuřeti je pečená vařená. Všem kromě Mika je jasné, že ho Petra balí. Mike o tom ale nechce nic slyšet. S Petrou jsou přece jen kamarádi. Mike stále věří, že se k němu Klára vrátí. Rozhodne si s Petrou na toto téma promluvit. Nerad by jí tahal za nos. Co na to Petra?

Božka je U Slepiček ve svém živlu. Zcela ovládla kuchyni a Jardu to začíná rozčilovat. Božka rozšířila jídelníček a peče dokonce i buchty ke kávě. Jarda je odhodlaný ji vyhodit. Potom se ale situace radikálně změní. Jarda totiž na něco důležitého zapomene a Malvína je na něho pořádně naštvaná. Božka ale vezme jeho chybu na sebe.

Ohnivý kuře II. - 104. díl - Telecí řízky a teplý buchtyJana se ráno probouzí u Radka. Ani jeden z toho nedělá žádnou záležitost a každý si jde po své práci. Svěcený ale Radka nalomí, že teď po něm Jana bude chtít vztah. Jana se ale i nadále chová, jako by se nic nestalo. Radek z toho znervózní a zve Janu znovu na skleničku. Jana má dobrou taktiku.

Rorejs skončil u policie a stal se z něho bezdomovec. Bydlí v autě, které si zaparkoval před Robiho domem. Robi pochopitelně dělá vše, aby se Rorejse zbavil. Rorejse to ale ještě víc utvrzuje v tom, že Robi něco chystá. Je z něj sice troska, ale je odhodlaný Robiho dostat za každou cenu.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: J. Chlumský. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 104. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 17.5. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !