Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 114. díl - Nečekané nabídky

21. 06. 2018 | Televizní tipy
114. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Nečekané nabídky“ a sledovat jej můžete 21.6. 2018. Pro Niky a Rikyho si přijíždí Hrubeš. Veruna s Burákem nejdříve v šoku zjistí, že ho děti téměř neznají a ani on se k nim nijak nemá. Hrubeš potom udeří na Verunu, že chce pro děti peníze z výhry. Veruně se to nezdá a Burákovi se to vyloženě nelíbí.

Veruna pak navíc vyslechne jeho telefonát a zjistí, že Hrubeš plánuje shrábnout prachy a děti dát do dětského domova. Burák Hrubeše málem zmlátí. Ten se mu ale vysměje a nabídne jim obchod. Radek má vážný problém. Grand sice šlape na plné obrátky ale firma, s kterou má konkurenční doložku, se dozvěděla o jeho aplikaci. Chtějí po Radkovi několika miliónovou pokutu.  Právničku napadne klička.

Ohnivý kuře II. - 114. díl - Nečekané nabídkyPodstatnou roli by v tom ale museli sehrát Burák s Mikem. Budou ti dva ochotni pomoct někomu, kdo ukrad jejich koncept? A jakou roli v tom sehraje Macátko? Leoš se snaží Renatě vymluvit její podvodné úmysly. Ta je ale přesvědčena, že si jen bere zpět, co ji patří. Leoš se tedy pokusí znovu promluvit i s Miluškou. Miluška si ale myslí, že to Leoš dělá jen proto, že chce získat koncentrátor galaxií sám pro sebe.

Leoš je v pasti a musí se uchýlit ke krajnímu řešení. Jak se k tomu Renáta postaví? Robi nemá dost peněz, aby dokončil rozjetou akci s Konopáskovou sbírkou. Je pořádně nervózní a vybíjí si to i na Marylin. Snaží se narychlo prodat firmu na zabezpečovací systémy, ale ani to se mu nedaří. Vypadá to, že bude muset akci ukončit.  Marylin mu nabídne peníze, které vydělala na prodeji svých hůlek. Bude to ale stačit?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: J. Chlumský. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 114. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 21.6. 2018 od 20:15 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle