Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 116. díl - Nakonec to nejlepší

28. 06. 2018 | Televizní tipy
116. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Nakonec to nejlepší“ a sledovat jej můžete 28.6. 2018. Burák má spoustu starostí. Děti jdou prvně do nové školy a Burák se navíc rozhodl vystrojit Veruně na zítřek svatbu. Veruna to ovšem nesmí do poslední chvíle tušit. Všichni mu to vymlouvají, ale Burák už se rozhodl. Jednou spolu mají děti, tak se taky vezmou.

To ještě netuší, že Veruna pro něj má taky jedno překvápko. Mikovi se zase všechno komplikuje. Je šťastný s Petrou a do toho se vrátila Klára. Mike se tváří, že to na věci nic nemění. Petra je rozhodnuta o Mika bojovat. Jenže Veruna s Burákem se žení a Mike s Klárou jim musí jít za svědky. Nikomu tahle situace není zrovna příjemná, ale nějak se to rozseknout musí. Slepičkovi čeká dražba jejich domu.

Ohnivý kuře II. - 116. díl - Robi v pasti!Zapíjejí to se štamgastama a s personálem. Je jim jasné, že tohle je jejich poslední večer v hospodě. Druhý den na dražbu, jako první dorazí Valda a už se těší, jak Slepičkovi obratem vyhodí. Těsně před začátkem dražby, ale dražitel oznámí, že se dražba nekoná. Pan Krtek někomu odprodal směnku. Ale komu? A co to znamená pro Slepičkovi?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: J. Chlumský. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 116. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 28.6. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !