Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 84. díl - Kriminálník

8. 03. 2018 | Televizní tipy
84. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Kriminálník“ a sledovat jej můžete 8.3. 2018. Štamgasti se rozhodnou, že nenechají Jardu ve štychu. Vymyslí nečekaný plán, jak Jardovi pomoct a přimějí ke spolupráci i Manku. Najdou původního majitele lihovaru a zahrají mu pěkné divadýlko.

Venca s Rapidem hrají zámožný manželský pár, který nabízí bývalému majiteli za lihovar dvakrát více, než mu zaplatil Jarda. Ferda hraje jejich právníka a Vilda ochranku. Zbaští jim to lihovarník i s navijákem?

Ohnivý kuře II. - 84. díl - KriminálníkJana se Šuhajdovou znovu vymýšlejí, jak se pomstít Veruně. Rozhodnou se jí rozbít vztah s Burákem. Šuhajdová se nabízí, že Buráka svede. Janě je ale jasné, že by to neprošlo. Burák je zkrátka Burák. Co ale udělat z Veruny před Burákem alkoholičku? S alkoholičkou přece nikdo žít nechce. A tak Jana pozve Verunu na skleničku na usmířenou.

Alois má průšvih. V pečovateláku, mu chtěli do pokoje nastěhovat spolubydlícího a Alois napadl ošetřovatelku. Musí se vystěhovat. Ale kam? Leoš je rozhodnutý svůj hrad před Aloisem ubránit. Soňa má ale jiný názor a s Leošem nemluví. Leoš už je připravený kapitulovat, ale ...

Sekal je za mřížemi a Robi znovu svobodný. Rorejs jako ochranka končí a Robi se chystá na návrat do Prahy. Marylin Robiho přesvědčí, aby si v Janovkách zašli na poslední večírek. Je to oslava narozenin bývalého majitele lázní. Robimu se nechce, ale nakonec je nadšený. Bývalý majitel lázní, pan Konopásek, totiž vlastní velkou sbírku moderního umění.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. DOlanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 4. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 8.3. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !