Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 85. díl - Konec velkého Kohouta

13. 03. 2018 | Televizní tipy
85. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Konec velkého Kohouta“ a sledovat jej můžete 13.3. 2018. Kohout se zbavil Aleny a těší se na nevázaný sex se svými milenkami. Osud se proti němu ale spiknul. Žádná z jeho milenek nemá čas. Kohout musí vyrazit na lov. Ukáže se ale, že Kohout už vyšel z formy. Odmítne ho dokonce i Hobzová. Kohout propadá zoufalství a pokusí se sbalit alespoň Aleše.

Klára se rozhodne připravit Didy překvapení. Nakoupí jí nový nábytek. Sama ho ale nezvládá sestavit a Mike si musí vzít volno v práci. Sestavování nábytku ale není taková legrace, jak by se mohlo zdát. Druhý den se Klára sama snaží dokončit, co nestihli včera. Zraní se a skončí v nemocnici. Mike je pěkně naštvaný. Večer volá Didy a všem mění plány.

Ohnivý kuře II. - 85. díl - Konec velkého KohoutaLeoš se snaží dát znovu dohromady Janákovou s Arnoštem. Moc se mu to ale nedaří a Soňa je na něj naštvaná. Leoš to ale nevzdává. Koupí Janákové s Arnoštem společnou koupel v lázních. Ale ouha. Kde se tady vzal i Alois? Podaří se Leošovi vysvětlit Aloisovi, že Janáková taky potřebuje být s Arnoštem někdy sama?

Stylista chce, aby se Marylin přestěhovala do Prahy a otevřela si tam obchod. Robi o tom ale nechce ani slyšet a stylistu propustí. Stylista se ale začíná mstít. Takhle to Robi nechtěl. Marylin mu pláče v náručí.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. DOlanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 85. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 13.3. 2018 od 20:15 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !