Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 87. díl - Nechuť, pachuť a chuť

20. 03. 2018 | Televizní tipy
87. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Nechuť, pachuť a chuť“ a sledovat jej můžete 20.3. 2018.Buráka rozbolel zub a k zubaři se rozhodně nechystá. Mike ho tam sice pošle, ale Burák tam nedojde. Nalže Mikovi, že mu s tím zubař nic nedělal, protože je to v pořádku.

Večer se ale bolest stupňuje. Mike už se na to nemůže dívat. Odveze Buráka na pohotovost a tam začnou jatka. Druhý den Burák zjistí, že má ještě jeden a mnohem závažnější problém, než jen bolest.

Ohnivý kuře II. - 87. díl - Nechuť, pachuť a chuťJana pustila práci ve vinárně a vymlouvá se na školu. Její výmluvy, ale občas postrádají logiku a Veruně to začíná být podezřelé. Ráda by viděla Janin index. Jana ale nic ukázat nechce a ještě vše otočí proti Veruně. Veruna to ale nenechá být. Volá na Janinu školu a promluví si s jejím profesorem. To co se dozví je pro ní naprostý šok.

Jarda špatně nese neustálé vtipy ze strany Manky a štamgastů, na téma lihovaru. Rozhodne se dostat své peníze zpět za každou cenu. Objedná advokáta a soukromého detektiva. Dokonce jedná i s vymahačem, který je znám svou agresivitou. Opravdu by Jarda byl schopen připustit násilí? A co na to Malvína?

Radek se Svěceným se na poslední chvílí dozví, že mají mít večer se živou muzikou. To se snadno řekne, ale kde narychlo sehnat kapelu? Radek má co dělat. Nejprve sežene slavnou zpěvačku, o které si myslí, že je kamarádka. Zpěvačka si ale řekne o hromadu peněz a Radek ji musí zrušit. Vojta Radkovi poradí. Pavlína z cukrárny, prý v nějaké kapele zpívá.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 87. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v úterý 20.3. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !