Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Olga Šípková – aerobic je její život

20. 08. 2007 | Úspěšní lidé

Když se řekne aerobik, většině z nás se vybaví jméno Olga Šíkpová.


Olga se narodila 12. dubna 1969 v Praze. Osmnáct let se věnovala moderní gymnastice, ale úspěchy příliš nesklízela. Ve dvaceti letech se vdala za Ivana Šípka a narodil se jim syn Michal. V roce 1992 čistě náhodou viděla v televizi první kroky sportovního aerobiku - zamilovala se na první pohled.


V té době už Olga Šípková pracovala ve fitness centru. Každou volnou chvíli trénovala. Začal ji trénovat její manžel a v roce 1997 v Sydney získala titul mistryně světa.


Olga Šípková

16. 4. 2004 se jí narodila holčička Adélka.


Vzdělání Olgy Šípkové: vysokoškolské- FTVS UK, obor učitelka tělesné výchovy a biologie


Sportovní úspěchy Olgy Šípkové: pětinásobná mistryně ČR ve sportovním aerobiku, dvojnásobná mistryně Evropy a mistryně světa v aerobiku, trojnásobná vítězka ankety instruktor aerobiku roku, autorka videokazet se cvičením pro širokou veřejnost, trenérka juniorských a seniorských mistrů Evropy i světa ve sportovním aerobiku, majitelka Fitness clubu Olgy Šípkové a Health and fitness


Specializace Olgy Šípkové: aerobik, step aerobik, posilovací formy aerobiku


Olga Šípková vydává videokazety a DVD pro širokou veřejnost – DVD Aerobic pro všechny 1, 2 a 3 - cvičte s Olgou Šípkovu.


Olga Šípková

Téměř každý den ji můžeme vidět několik minut v České televizi, společně s „božskou“ Olgou Šípkovou a jejími kolegy- mistry aerobiku si můžeme pěkně doma v pohodlí před obrazovkou zacvičit.


S Janou Havrdovou, Vaškem Krejčíkem a Vladimírem Valouchem natočila sérii cvičení aerobiku pod názvem Buď Fit s ČT. Vyzkoušela si i moderování magazínu pro ženy v televizi.


Díky čemu vypadá stále tak skvěle? Jak se udržuje ve výborné formě? Její život je velmi aktivní, každý den cvičí. Říká, že denně vypije přes litr bylinkových čajů, které má přímo namíchané od znalce. Velkou část jejího jídelníčku tvoří těstoviny, zelenina, ovoce a jogurty. Provozuje kromě svého milovaného aerobiku i jiné sportovní aktivity? Dříve se věnovala moderní gymnastice, v současnosti ráda jezdí na kole, pěstuje pěší turistiku, ani míčové hry pro ni nejsou žádným problémem. Olga Šípková je podle našeho názoru zářným příkladem toho, jak se dá aktivně a s chutí přistupovat k životu.


Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nemám ji ráda, jak se pořád křečovitě kření, to je hnuuuus!!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles