Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ondřej

23. 07. 2017 | Vaše příběhy

Když k nám do zaměstnání nastoupil Ondřej, všechny ženy se do něj rázem zamilovaly. Mladý usměvavý a urostlý sympaťák si musel získat srdce všech žen, i kdyby nechtěly.

A co teprve, když někdo v práci vypátral, že Ondřej je svobodný a nezadaný! Ihned se kolem Ondry natřásaly ženy všech věkových kategorií. Ondra ale vypadal, že nemá o žádnou zájem.

Občas se sice s některou z nás domluvil na procházce, nic víc z toho ale nebylo. Možná měl s některou z kolegyní intimní románek, možná se s některou viděl i podruhé, žádný vážnější vztah ale mezi Ondrou a kteroukoli ženou ze zaměstnání nevznikl. A to jsme byly téměř výlučně ženský kolektiv, takže si měl z čeho vybírat.

Čím víc Ondra předstíral nezájem, tím byl pro ženy zajímavější. Měl urostlou svalnatou postavu a jeho opálené tělo nenechalo chladnou žádnou z žen.

Všem nám tvrdil, že odlétá každé léto do Dominikánské republiky, kde tráví svou několikatýdenní dovolenou. Zpět do práce se vracel ještě více opálený, ještě více přitažlivý.


Ani s přibývajícími lety a marnými snahami žen o jeho ulovení ovšem žádná nemohla říct, že mezi ní a Ondřejem vznikl vážnější vztah.

„Kde na tu dovolenou bereš? A ještě k tomu v sezoně?“ zajímalo nás. „Přece nás tu tak dobře neplatí?“

Ondra nám vysvětlil, že mimo zaměstnání v naší firmě má ještě jednu brigádu, která mu také dost vynáší.

Nikdo z nás ani nevěděl, kde přesně Ondřej bydlí. Tvrdil, že nebydlí v našem městě, ale ve veliké vile za městem.

„Ondra je milionář!“ tvrdila nejedna z kolegyň. Proslýchalo se, že jeho luxusní sídlo má mnoho pokojů a stojí na rozlehlém pozemku. Jistě Ondrova osoba nenechala klidně spát nezadané kolegyně a i ty zadané měly co dělat, aby se v jeho přítomnosti dokázaly soustředit na práci.

 

Bylo léto, Ondra čerpal opět dovolenou a odletěl jako obvykle do Dominikánské republiky. My ostatní buď chodili do práce, nebo jsme zvolili pro dovolenkové dny mnohem bližší cíle. Já také nastoupila svou dovolenou, kterou jsem trávila výlety do hor a po okolí. Nikam jsem ten rok na dovolenou nejela a neletěla. Jeden den jsem se domluvila s kamarádkou, která bydlí za městem, že ji navštívím a zajdeme si zaplavat na nedalekou přehradu. K Janě jsem přijela v dopoledních hodinách. Zašly jsme si na oběd a potom se nachystaly na přehradu. Na našem oblíbeném místě jsme si rozložily deku a chystaly se do vody. V tu chvíli mě zaujala urostlá mužská postava slunící se na břehu. Muž měl přes obličej přehozenou osušku, asi si opálil obličej víc, než bylo třeba, ale i tak jsem v něm poznala svého kolegu ze zaměstnání, Ondřeje.

„Ty ho znáš?“ všimla si Jana mého pohledu.

„To víš, že ho znám. Pracuje se mnou v naší firmě. Ale co tu dělá? Kdy přiletěl? Před týdnem odletěl do Dominikánské republiky. Nemůže být tak brzy zpátky?“

„Tak to ses asi spletla. Ten tady tráví každé léto. Je to takový skoro bezďák, co obývá jednu zahradní chatku tady nedaleko,“ informovala mě kamarádka.

A tak jsem prozradila kamarádce, jak se Ondřej v práci prezentuje.

„Jo brigádu, tu má, to nelhal. Má totiž dluhy. Byl zavřený a dodnes splácí dluhy.“ Jana mě šokovala.

Nakonec jsem ji přemluvila, ať se přesuneme o několik desítek metrů dál, aby si mě Ondřej nevšiml.Chvilku na to se zvedl a svým jistým krokem, kterým tolik uhranul všechny mé kolegyně, odkráčel, aby si zaplaval.

Má dovolená uplynula a já se vrátila opět do práce. Druhý den se do zaměstnání vracel také Ondřej.

„Tak jak bylo v Dominikánské republice?“ usmála jsem se na kolegu. Doufala jsem, že snad řekne, že z dovolené sešlo a on musel dny volna trávit u nás. Ale kdepak, to by nebyl Ondra.

„Nejde snad vidět, jak krásně jsem opálený?“

 

Svým kamarádkám jsem pravdu o kolegovi neprozradila. Stejně by mi asi nevěřily. Jen občas, když se příliš rozplývaly nad tím, jak je Ondra dokonalý, jsem utrousila, že není všechno zlato, co se třpytí.


Pegonela - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Ondřej:

Ondřej
Ondřej
Ondřej
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezky napsáno..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezký příběh.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles