Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Online pojištění: Proč a jakou pojistku na internetu lze vyřídit?

5. 02. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Dnes už je na internetu opravdu každý. Nejčastěji procházíme e-shopy, nakupuje potřebné a často i zcela nepotřebné zboží, píšeme e-maily, čteme zprávy, posloucháme hudbu a sledujeme videa. To je jen malý výčet toho, co nám svět internetu nabízí. Navíc se ale díky internetu můžeme vyhnout také nepříjemné byrokracii a z pohodlí domova si sjednat třeba pojištění.

Vyřízení pojistky na internetu vám ušetří čas, peníze i starosti


Online pojistka není žádná novinka, přesto stále řada lidí kvůli vyřízení pojištění chodí do kamenné pobočky, kde je nutné:

    • řídit se otevírací dobou pojišťovny,
    • v časově vytíženější době vyčkat frontu,
    • vyřešit pojistnou smlouvu.

povinné ručeníNa velké přemýšlení na pobočce není času nazbyt. Nejenže spěcháte vy, ale spěchá i zaměstnanec za přepážkou. Je tak zapotřebí rozhodnout se rychle a nejlépe vzít první nabídku, která se namane. Pokud se ale rozhodnete sjednat třeba životní pojištění online, ihned máte času dostatek.

V pohodlí domova si můžete projít více aktuálních nabídek a vybrat si tak pro vás tu nejlepší. Díky tomu výrazně ušetříte, u pojištění motorových vozidel může být úspora až 70%, u cestovního pojištění až 50% a u pojištění domova až 40%. Navíc se nemusíte rozhodovat pod tlakem a v klidu si nabídku nechat rozmyslet. A to stále nejsme s výčtem výhod u konce.

Velkým pozitivem je, že si pojištění sjednáte i o půlnoci. Pokud tak balíte na dovolenou a zapomněli jste sjednat cestovní pojištění, nezoufejte, na internetu si pojistku vyřídíte i mimo pracovní dobu před odjezdem.

V neposlední řadě nesmíme zapomenout zmínit slevu, kterou většina pojišťoven za online sjednání nabízí. Výše zvýhodnění se obvykle pohybuje v rozmezí od 5 do 10 %.


Jaké pojištění lze sjednat na internetu?


Online si pojistíte automobil, cestu do zahraničí i majetek. Konkrétně tak můžete na internetu vyřídit životní pojištění, penzijní připojištění, pojištění odpovědnosti, pojištění domácnosti, cestovní pojištění, úrazové pojištění, havarijní pojištění nebo také povinné ručení.

Kromě běžných pojistek, ale na internetu sjednáte i další užitečné produkty, jako jsou pojištění právní ochrany, pojištění psů a koček, odškodnění po nehodě, asistenční služby, rodinný právník nebo pojištění cizinců.


Jak online pojištění funguje?


Zadáte základní informace, ať už o vaší osobě, domácnosti, zahraniční cestě nebo motorovém vozidlu. Online kalkulačka za vás spočítá, na kolik vás pojistka vyjde, a vy získáte přehled těch nejvýhodnějších produktů. Vyplnění dat i srovnání vám zabere sotva pár minut.

Jakmile si vyberete to nejlepší pojištění pro vás, stačí sepsat osobní údaje do pojistné smlouvy a pojistku zaplatit. Poté obdržíte obratem příslušný doklad, jako je například zelená karta nebo asistenční karta.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka