Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Open air vystoupení Karla Gotta?! Jedině na Benátské!

8. 07. 2019 | Kultura
Úvodní den festivalu Benátská! s Impulsem (25. – 28. července 2019) bude patřit hudební oslavě 80. narozenin Karla Gotta. Právě jeho vystoupením, během kterého Karla Gotta doprovodí Band Pavla Větrovce a hosté Ilona Csáková, Markéta Konvičková a Petr Kolář, vyvrcholí čtvrteční program.

„Vytvořme si fantastickou atmosféru už během božského oslavy narozenin Karla Gotta! Těšíme se na vás,“ zve na jediné letní open air vystoupení Karla Gottajeden z pořadatelů Petr Pečený.

Program prvního dne doplní koncertními sety Anna K., Peter Nagy, Záviš a další umělci.
 

Velmi speciální záležitost

„Všichni chceme panu Gottovi udělat radost, vyjádřit úctu a poděkovat, že přijal pozvání zahrát do našeho kraje a chystáme mu k narozeninám několik speciálních dárků,“ popisuje pečlivé přípravy na návštěvu Karla Gotta na festivalu Benátská! Pavel Mikez, druhý z pořadatelů.
 

Open air vystoupení Karla Gotta?! Jedině na Benátské!Nejen hudbou živ je člověk

Benátská! s Impulsem kromě skvělého koncertního programu má mnoho co nabídnout. Festival je zasazen do krásné lokality plné travnatých ploch vybízejících pro odpočinek, picknick či jen povalování za poslechu hudby, vše okresluje nádherný výhled na dominantu kraje Ještěd. Pyšní se také vynikajícími službami a servisem pro návštěvníky a to i ve stanovém městečku, podporuje lokální výrobce potravin, snaží se o maximální respekt vůči životnímu prostředí a je festivalem bezbariérovým.

„Jsme festivalem pro celou rodinu a dost si na tom zakládáme. Takže kromě snahy o maximální čistotu v celém areálu, zajišťujeme celou řadu doprovodných akcí, které pobaví všechny – od dětí po důchodce. Pro letošní rok připravujeme: zónu vědeckého centra IQlandia a IQpark z Liberce, různé dětské koutky s kreativním zaměřením – bude i koutek Oblastní galerie Liberec, nejdelší vodní skluzavku v ČR, obří nafukovací prolézačku, Bumber Ball, ale i zónu HC Bílých tygrů Liberec a spoustu dalších atrakcí,“ doplňují pořadatelé. „Kdo bude chtít žít nejen potravou hudební, ale i se bavit a dobře se najíst, bude na tom nejlepším festivalu v České republice! Svoje si najdou masožravci i vegani, vše doplníme velkým výběrem nápojů včetně oblíbené vinárny.“
 

Letos vystoupí:

Karel Gott, Europe, Chinaski, Richard Műller, Čechomor, No Name, David Stypka, Doctor PP, Lenny, Ben Cristovao, Dalibor Janda a další.
                                                                    
Festival Benátská! se nachází v nádherném areálu ve Vesci u Liberce. Pořadatelé zajišťují pro návštěvníky pestrý a zábavný program pro celé rodiny.  Nabízí doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, tradiční festivalovou vinárnu, nejdelší vodní skluzavku na hudebních festivalech v ČR, dostatečné množství pravidelně udržovaných záchodů, velké parkoviště, oddychové zóny, dětský koutek a spoustu dalších věcí.
 

Zdroj, foto: Benátská!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Open air vystoupení Karla Gotta?! Jedině na Benátské!:

Open air vystoupení Karla Gotta?! Jedině na Benátské!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !