Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce

16. 10. 2015 | Novinky
-Komerční sdělení-

Prázdniny utekli jako voda a děti jsou zpět ve škole. A maminky mají každé ráno hlavu plnou příprav dětí do školy. Přijměte tedy malou radu na chutnou a kvalitní svačinku, kterou je nutné mít vždy po ruce.

Firma Manner přináší výrobky v praktickém balení a snadnou a jednoduchou manipulaci v podobě Sticks Original, Sticks Mignon a Sticks Black and White – tedy vždy dvě podlouhlé oplatky v balení stvořené nejen pro dva. Ideální právě do školy nebo na cesty. Tento výrobek byl navíc za svoji chuť i kvalitu oceněn v soutěži Spotřebitel roku 2015 – jako Nejlepší novinka roku 2015 v kategorii sušenky, oplatky a sladké pečivo. Firma to považuje v roce oslav 125let od svého založení za dárek k narozeninám, a to pravé ocení své práce.

MANNER„Nemohl bych nabízet či prodávat něco, čemu bych sám nevěřil. Kvalita, chuť a ingredience mě musí přesvědčit, že nabízím to nejlepší,“ uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner s.r.o. „Značku Manner si vážím nejen díky kvalitě výrobků, kterou firma přísně dodržuje, ale také pro rodinnou atmosféru a přátelskost, ve které pracujeme. Lahodnosti výrobků je dosahováno přesně vyváženým poměrem ingrediencí. Například Manner lískooříškový krém, kterým jsou plněny naše výrobky obsahuje 12% lískových oříšků. To je kouzlo úspěchu firmy. Poctivost a dodržování receptur,“ dodává  Aleš Aldo Koláček.


Pro všechny milovníky lísko-oříškového krému – křupavý, praktický průvodce na cesty Manner Sticks Original - Vyrábějí se podle stejné receptury jako oplatky Original Neapolitaner. Mají čtyři vrstvy jemných vaflí plněných 12% lísko-oříškovým krémem. Obsahují dvě tyčinky v balení s cenou 8,90-9,90 za balení. Další v sérii sticks je Mignon s pořádnou vrstvou čokolády na povrchu a Black White lahodná kombinace tmavého kakaa a mléka.
Manner Sticks Original

Věděli jste to?

Piknik znamená jídlo v přírodě, většinou společně ve skupině. Známý byl již v antice. Z Velké Británie pochází z Viktoriánského období piknikový koš, který tehdy ještě obsahoval přenosný vařič na přípravu čaje. I když již existují termo-konvice, tak báječně jednoduché jako s Sticks od firmy Manner, pikniky nikdy nebyly. Manner Sticks Original se vyrábějí podle zásad záruky kvality produktů Manner a trvale udržitelného pěstování kakaa.

Pro všechny milovníky černo-bílých kombinací – křupavý, praktický průvodce na cesty, na němž si smlsnete Manner Sticks Black & White


MANNER stickManner Sticks Black & White obsahují jemné vafle Manner, které vděčí za svou černou barvu vysoce kvalitnímu, obzvlášť silně praženému kakau. Oblíbený kontrast a jedinečná chuť vznikají kombinací vaflí a nejjemnějšího mléčného krému. Dvě tyčinky v balení vás zvou k tomu, abyste se podělili nebo si sami vychutnali dvojitou porci.

Věděli jste to?

Semena kakaových plodů mají před zpracováním bělavě fialovou barvu. Pro další použití se však fermentují a následně praží. Teprve tímto procesem kakaové boby zhnědnou a, při odpovídající době pražení, změní barvu na tmavě hnědou až černou. Kakao se ostatně ve společnosti Manner praží ve vlastní pražírně. Manner Sticks Original se vyrábějí podle zásad záruky kvality produktů Manner a trvale udržitelného pěstování kakaa.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce:

Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce
Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce
Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce
Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce
Oplatky MANNER získávají ocenění své kvality i v jubilejním roce
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tyto mam rada Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
no ty v tyčince by mě zajímaly SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Oplatky jsou opravdu výborné.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
no, black and white mmmmmm =) mňamííí
Obrázek uživatelky
profil
mnamii hned bych si dalaSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice