Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Opravdu láskyplné...

11. 08. 2013 | Vaše příběhy

Minulý týden jsem potkala zcela náhodou svoji kamarádku, kterou jsem již poměrně dlouhou dobu neviděla, sice si spolu telefonujeme, ale ne vše se snadno říká do telefonu, kterému Ivanka říká "mluvítko".

Ivanka se snažila tvářit vesele, jenže nákupní centrum nás doslova vyzvalo k tomu, abychom si daly alespoň kávičku v jedné z kaváren... Nikde žádný problém, říkala jsem si, když jsme popíjely kávičku, ale pořád jsem se nemohla smířit s tím, že je Ivanky smích jakoby umělý. Ivanka se najednou zvedla od stolu, že musí na toaletu. Poměrně dlouho se nevracela, tudíž jsem se vydala stejným "směrem", ale Ivanka nikde... Jen jsem z jedné toalety zaslechla něco jako vzlykání. Byla tam opravdu Ivanka. Počkala jsem tiše, než vyjde z toalety. Ivanka - ,veselá žena, žena, která se vždy dokázala vypořádat snad se vším. Ivanka měla uplakané oči a zeptala se mne, jestli vím, proč se vůbec v tomto nákupním centru ocitla. Samozřejmě, že jsem nic netušila...  Nevěděla jsem totiž ani to, že má kromě bratra také sestru - a to ji znám hezkou řádku let! Ivanka byla totiž vybrat dárek své sestře k narozeninám, či k svátku..., proto to naše náhodné setkání..., Ivanka totiž bydlí jinak asi   100 km daleko a své sestře měla následující den popřát VŠE NEJLEPŠÍ!

opravdu láskyplnéO Ivančino sestře jsem nevěděla ze zcela prostých důvodů... Vše mi totiž Ivanka zpětně pověděla a já jsem z toho nebyla šťastná, věřte mi.

Ivanka se vůči své sestře chovala  opravdu jako sestra. Znala její povahové rysy, tudíž se nikdy nepozastavovala nad tím, že právě její sestra dělá nějaké chyby, ze své vlastní zkušenosti jí poradila, co by nedělala ona a naopak. Ve všem se Ivanka snažila své sestře pomoci, poradit a hlavně řešit mezi čtyřma očima.

Každý dělá chyby, bohužel, a Ivanka se s nimi nikdy netajila. Jenže! Ivanka zjistila, že problémy, které se týkají jenom její osoby, problémy, které si vždy dokázala vyřešit a hlavně jimi nezatěžovat okolí, jsou prostě v "éteru". Ivanky bratr, který žije ještě pár kilometrů dál a který si v počátku svého života v dospělosti sjednal pořádek, ten je v klidu. Ale co Ivanka? Ta její sestra použije cokoliv, s nadsázkou píši cokoliv, protože by možná byla schopna použít i média. Cokoli, co se jí nelíbí - , vše používá proti Ivance. To, že Ivanka nepřijede na kávu do pěti minut, nebo naopak není její sestra vítána, protože má Ivanka práci, či návštěvu, že když jí Ivanka řekne, že s ní či za ní nikam nepojede, protože vypila sklenku džinu s tonikem, nebo mojito, hned udělá z Ivanky alkoholičku? Rodiče, kteří samozřejmě obě dcery i syna milují, se snaží dát vše do pořádku..., ale jak? Ivance zvoní telefon, nikdo si ji neposlechne, jen hlas nejmladšího mazánka, který udělá z krychle kouli!

Ivanka už neví, jak bylo zřejmé - kudy ... a kam. Její sestra si myslí, že když je její sestra, tak že se Ivanka bude řídit pětiminutovým životem - , z hodiny na hodinu přivítá sestru, mezitím však proběhne obchod, kde koupit pohoštění, protože si Ivanka nedokáže představit, co by bylo zase za problém, kdyby neměla nic na stole!!!

 Prostě a jednoduše řečeno: Kdejaká blbinka, kdejaká "neshoda", řeší se však přes rodiče..., kteří jistě z mazánka raději udělají chudinku, které je třeba ustupovat. Toť můj názor. A Ivanka je ta špatná, Ivanka neví, co je to rodina...  Ivanka bude poslouchat, co si to vlastně dovolila nepozvat sestru na kávu, když náhodou měla čas... ? A nevíte náhodou, že je to vlastně Ivanky povinnost? - vyhnat návštěvu a přivítat vlastní krev????!!!!!!!!

Ivanka se zlostně přiznala, že neví, co má dělat. Cokoliv své setře sdělila, ať již osobně, nebo telefonicky - , taková ta dívčí tajemství, vše se rázem obrátilo vůči ní. Jak má tedy sesterský vztah vypadat?

Z mého pohledu již nijak. Prostě jsem Ivance řekla, že to nemá cenu a aby zapomněla, že má sestru..., jelikož ...

Vikitorie - čtenářka
ChytráŽena.cz
Jména osob byla změněna.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ach jo,však na každého jednou dojde.Snad i na mazánky.Jenže kdo to má s nima vydržet.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
No jo, bohužel i takovéto "rodinné" vztahy existují a dozvídám se to od více a více lidí, že u nich je to podobné tomuhle příběhu. Naštěstí já mam pohodovou rodinu, držíme při sobě a víme, že jsme tu vždy jeden pro druhého... Za příběh dávam 10.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles