Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslavte Světový den pohybu

10. 05. 2019 | Svátky
Cvičíte rádi, ale do fitness centra vás nikdo jen tak nedostane? Neradi se na sebe díváte u zrcadla vedle nabušeného týpka, který zvedá 30ti kilovou činku jako by nic, zatímco vy se potíte u zvedání železa, které má 5 kilo?

Ne každý je ve fitku jako doma. Pokud se ale chcete hýbat, nemusíte se mučit v posilovně. Posílit vaši fyzickou zdatnost můžete i v ulicích města, ve kterém bydlíte. Využijte k nakopnutí kondičky Světový den pohybu, který každoročně připadá na 10. května  a vyrazte ven dát si do těla!


Místo eskalátorů po schodech!

Jezdící schody? To je prostě luxus, který ale naše tělo a kondice zrovna nepotřebují. Pokud chcete spálit pár kalorií, eskalátorům se vyhněte. Světový den pohybu můžete oslavit třeba tím, že vyběhnete schody v metru nebo obchodním centru. A pokud si chcete dát do těla víc, vyrazte někam, kde je zdolání schodů opravdovým fyzickým výkonem. Co taková rozhledna nebo třeba zámecké schody?

Vyhněte se MHD

Máte namířeno na schůzku, ale čas vás zatím netlačí? Vystupte z autobusu nebo z tramvaje o pár zastávek dřív. Chůze je jak známo opravdu velkým pomocníkem při hubnutí a udržování kondice. Navíc vaše tělo tento přirozený pohyb ocení po sezení na židli u počítače v kanceláři. Bát se nemusíte ani případného potu. Spolehnout se můžete třeba na kvalitní antiperspiranty, které vás ochrání před nepříjemným odérem a skvrnami v podpaží.

Trocha tělocviku na dětském hřišti

Prolézačky pro děti jsou nejenom skvělou záležitostí, která malé rarášky zbaví přebytečné energie, ale dokážou posloužit i dospělým, kteří by se rádi rozpohybovali. Naučte své dítko ručkovat tak, že mu to sami předvedete. Zkoušejte společně stojky nebo hvězdy na písku či trávě. Nejenom, že se pěkně protáhnete, ale navíc si užijete spoustu zábavy!

Park? Místo nevídaných možností

Ve městě jsou parky obvykle velmi oblíbená místa. Snad všichni rádi vymění betonové ulice  za chladivé, stromy lemující uličky a travnatou plochu, kde se dá lehnout a relaxovat. Nebo také makat na svojí postavě. Jestliže máte radši kardio cvičení, rozběhněte se po uličkách parku a užívejte si čerstvý vzduch. Pokud raději posilujete, nic vám nebrání lehnout si na trávu a dělat sklapovačky nebo kliky.

Už jste zkusili workout park?

Workout parky jsou ideálním místem pro ty, kteří se rádi věnují cvičení na vzduchu a nechtějí se zavírat v posilovně. Ve městech se poohlížejte po místech, která vypadají jako hřiště, když ale přijdete blíž, zjistíte, že místo prolézaček koukáte na posilovací stroje, které jsou vyrobeny speciálně pro venkovní cvičení.

Zdroj: Rexona


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles