Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslavte Valentýna na americké vlně

10. 02. 2017 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Vymýšlíte, jak s drahou polovičkou nejlépe oslavit svátek zamilovaných? Tak zbystřete a popusťte uzdu své fantazii. Odvažte se už při přípravě něčeho dobrého, co navodí správnou atmosféru. Namíchejte si stylový koktejl v odstínu červené. Drink Manhattan je výborným začátkem romantického večera, zvláště když pro tuto příležitost sáhnete pro whisky Johnnie Walker Red Rye Finish.

Tato skotská whisky je z limitované edice, inspirována intenzivní sladkou chutí amerického bourbonu, žitné whiskey a osobité chuti skotské whisky. Samotné pití této whisky je jedinečným zážitkem. V dokonale namíchaném drinku, však whisky dostane zcela jinou dimenzi. Výjimečnost whisky vyniká ve vyvážené kombinaci intenzity a sladkosti, ovoněné ovocnými tóny a vůní koření.

whiskySvětový Manhattan


Manhattan je bezpochyby nejznámějším whisky koktejlem na světě, který se zrodil v New Yorském Manhattanu. Tento drink výborně chutná i z whisky RED RYE FINISH, kterou Johnnie Walker uvádí jako novinku. Sladkost má drink po vermutu, říznost po zmíněné whisky. Zkuste si jej umíchat! Příprava je jednoduchá a vězte, že nebudete litovat.

Na jednu porci budete potřebovat:
5cl Johnnie Walker RED RYE FINISH
2cl sladký vermut
kapka Angostura Bitters

Do míchací sklenice vložte led a odměřte všechny tekuté přísady a nápoj promíchejte barovou lžičkou. Pak ho přes sítko nalijte ideálně do skleničky a vložte třešničku na napichovátku.

Red Rye Finish


Dárek z lásky


Hledáte-li dárek pro výjimečného muže, vsaďte na whisky Johnnie Walker Red Rye Finish z řady Blenders´ Batch.  Tato skotská whisky je vyrobena v limitovaném množství od největších expertů na blending whisky. Na svoji chvíli čekala v sudech po bourbonu a posledních šest měsíců dozrávala v sudech po žitné whiskey. Díky tomu se může chlubit dokonalou kombinací intenzity a sladkosti, ozvláštněné ovocnými tóny a kořením. Kdy jindy darovat tuto výjimečnou whisky svému muži než na Valentýna.

Doporučená cena za Red Rye Finish, 0,7 l: 489 Kč







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Oslavte Valentýna na americké vlně:

Oslavte Valentýna na americké vlně
Oslavte Valentýna na americké vlně
Oslavte Valentýna na americké vlně
Oslavte Valentýna na americké vlně
Oslavte Valentýna na americké vlně
Oslavte Valentýna na americké vlně
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles