Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otestujte s námi balíčky produktů Frosch pro udržitelný úklid

29. 10. 2020 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Udržitelnost. Pojem, který čím dál více slýcháváme ve spojení s ekologií, módou, stravováním a celkovým životním stylem. Začít s kroky, které jsou ohleduplné k životnímu prostředí však není těžké. Vyzkoušejte úklid s ekologickými čisticími prostředky Frosch.

Značka Frosch už od počátku svého vzniku v roce 1986 prosazuje ochranu lidského života a životního prostředí s pomocí velmi účinných a současně k člověku i planetě šetrných receptur. Během svého působení Frosch tuto filozofii zaměřil nejen na receptury, ale na kompletní výrobu a životní cyklus výrobků.

Produkty Frosch, se zelenou žabičkou na obale, jsou postaveny na přírodní bázi. Soda, ocet citron a další důvěrně známé látky ve vyváženém složení jsou účinné, v přírodě zcela biologicky odbouratelné, a navíc bezpečné pro vás a váš domov.

čističe Frosch

Výrobky jsou přátelské k životnímu prostředí jak svým složením, tak i obalem, který je standardně vyroben z recyklovaného plastu a je opětovně recyklovatelný. Ekologická je i samotná výroba, která probíhá s cílem co nejnižší spotřeby energie. Zároveň jsou maximálně využívány přírodní obnovitelné zdroje energie – solární panely, geotermální a větrná energie.



Otestujte ekologické čističe Frosch, se kterými vyčistíte každý kout vašeho domova a provoníte váš byt svěží vůní citrusů.


Produkty Frosch k testování


Frosch hygienický čistič lednic1. Frosch Hygienický čistič lednic a jiných kuchyňských povrchů
(300ml; 105,90 Kč )

Speciální čistič na všechny kuchyňské povrchy. Zaručuje hygienickou čistotu a bezpečnost při použití v blízkosti potravin. Výrobek je přátelský k čištěným povrchům i přírodě.
Receptura s výtažky z jalovce byla vyvinuta speciálně pro uspokojení hygienických požadavků v kuchyni. Účinně likviduje nečistoty, zbytky jídla, živnou půdu pro bakterie a pohlcuje pachy. Výrobek je ideální pro čištění lednice, mikrovlnky, krájecích prkének, pracovních ploch a ostatního kuchyňského nábytku. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.


Frosch Čistič na koupelny

2. Frosch Čistič na koupelny a sprchy s citrónem
(500ml; 94,90 Kč)

Přírodní čistič na koupelny a sprchy s kyselinou citronovou odstraňuje odolný vodní kámen i usazené nečistoty. Zanechává svěží citronovou vůni.
Silný čistit na bázi kyseliny citronové si poradí s vápenatými usazeninami, se skvrnami, zbytky mýdla a dalšími nečistotami v koupelně. Využijete ho pro čištění umyvadel, sprch, van nebo kachliček. Zanechává lesk a svěží citronovou vůni a je přátelský k čištěným povrchům i přírodě. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.



Frosch Multifunkční3. Frosch Multifunkční čistič na lesklé povrchy
(500ml; 105,90 Kč )

Multifunkční čistič s přírodním složením na všechny druhy lesklých povrchů – od nábytku, až po televizní obrazovky a chytré telefony. Čistí, odmašťuje, dodává povrchům lesk beze šmouh a zanechává příjemnou vůni díky obsahu pomerančového oleje.
Přírodní čistič využijete na všechny druhy hladkých povrchů. Vysoce účinné složení na bázi Clariant Sunliquid® Bio-Spiritu získaného z celulózy z lokální odpaní slámy, zajišťuje čistotu a zářivý lesk bez šmouh na skle, kovu, mramoru, plastu, dřevěném povrchu (voskovaném nebo lakovaném) a akrylátech. Je obzvláště vhodný pro televizní a počítačové obrazovky, tablety, smartphony, stoly, kuchyňské povrchy, vysoce lesklý a syntetický nábytek i automobilové palubní desky. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.


Frosch Čistící krém
4. Frosch Čistící krém s výtažky z pomerančové kůry
(500ml; 64,90 Kč)

Čisticí krém odstraňuje veškeré druhy odolných kuchyňských a koupelnových nečistot, a to zejména na keramických, smaltovaných, skleněných plochách i na površích z nerezové oceli, na sporácích a sklokeramických varných deskách.
Tajemství čisticího krému je kombinace mramorové moučky a výtažků z pomeranče. Díky rostlinnému složení si poradí se zaschlými nečistotami i mastnotou. Po použití zůstává hygienická čistota a příjemná vůně pomerančů. Produkt je šetrný k pokožce a k čištěným povrchům. Obal je recyklovaný a opětovně recyklovatelný. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.


Frosch Universální čistič

5. Frosch Univerzální čistič Pomeranč
(750ml; 69,90 Kč)

Univerzální čistič na podlahy a většinu omyvatelných ploch v domácnosti. Díky přírodním rozpouštědlům z pomerančové kůry důkladně odstraňuje mastnotu, nečistoty a zanechává příjemnou vůni.

Všestranný čistič důkladně odstraňuje nečistoty a mastnotu. Složení s povrchově aktivními látkami z pomerančové kůry navíc zanechává svěží vůni citrusů po každém použití. Velmi dobrá snášenlivost čističe s pokožkou byla potvrzena dermatologickými testy. Produkt je po použití zcela biologicky rozložitelný. Láhev je vyrobena ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelná. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty.




Otestujte s námi čističe Froschtestování čističů Frosch


Líbí se Vám drogerie a čističe Frosch ?

10 z Vás otestujte čističe Frosch


Deseti z vás nyní nabízíme k testování zcela ZDARMA výrobky Frosch. Po týdenním testování vás budeme kontaktovat emailem s dotazníkem a budeme rádi, když se podělíte s ostatními čtenářkami o vaše zkušenosti.

Máte zájem o testování - napište nám, proč právě Vy byste měla ekologické produkty Frosch testovat a zda některé z nich již používáte!

Piště do 6.11.2020 - MOŽNOST PŘIHLÁSIT SE K TESTOVÁNÍ BYLA UKONČENA, NYNÍ PROBÍHÁ VÝBĚR, ČTENÁŘKY BUDOU PO VÍKENDU KONTAKTOVÁNY.
Děkujeme vám za zájem, přihlásilo se vás opravdu mnoho.
Vaše Chytrá Žena




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
2.
Obrázek uživatelky
profil
2 x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil

1 x
Obrázek uživatelky
profil
PrvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
2x
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles