Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

P. S. Líbíš se mi

28. 01. 2019 | Knižní tipy
Název: P. S. Líbíš se mi
Autor: Kasie Westová
Nakladatelství: COOBOO
Datum vydání: 14. 1. 2019
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Formát: 130x200 mm
Počet stran: 336
Cena: 254 Kč

Lily při jedné obzvláště nudné hodině chemie nedává pozor a čmárá si na lavici slova své oblíbené písničky. Když se druhý den vrátí na svoje místo ve třídě, zjistí, že někdo rozepsanou sloku dokončil, a ještě přidal vzkaz pro ni. Zajímavé!


Brzy už si se svým anonymním přítelem vyměňují dlouhé dopisy, doporučují si vzájemně kapely a sdílí ta nejsoukromější tajemství. Lily si uvědomí, že se do tajemného neznámého postupně zamilovává. Ale kdo to je? Zatímco se snaží rozluštit tuhle záhadu a vypořádat se s problémy se školou, kamarády i se svou bláznivou rodinou, zjistí, že o některých srdečních záležitostech se prostě psát nedá… romluví si s tajuplným neznámým někdy naživo?

P. S. Líbíš se miUkázka z knihy P. S. Líbíš se mi:


Kapitola 3

Něco na hodinách chemie dráždilo můj mozek tak, že se v něm myšlenky plácaly jedna přes druhou. Možná za to mohla kombinace nudného předmětu, monotónního výkladu a studené židle. Dumala jsem nad tím, jestli pro to existuje nějaká chemická rovnice. Tyto tři faktory v součinnosti vedou k měknutí mozku. Ne, to by byl špatný výraz. Můj mozek na chemii nezlenivěl. Rozběhl se na plné obrátky. Hyperaktivita mozku. Stav, ve kterém bylo naprosto nemožné soustředit se na hlemýždí věty vycházející z úst pana Ortegy. Mluvil teď snad ještě pomaleji než obvykle?

Dneska se mi mezi všechny ty obvyklé myšlenky a obvyklá slova, která jsem si teď nemohla ani zapsat do zápisníku, pletla ještě ta písnička, kterou jsem se včera učila zahrát na kytaru. Byla to mučivá skladba a já jsem ji milovala a nenáviděla zároveň. Milovala, protože byla geniální, vyvolávala ve mně touhu napsat něco stejně dobrého. A nenáviděla, protože byla geniální a mně bylo jasné, že nikdy nic ani zdaleka tak dobrého nenapíšu. A pořád jsem musela myslet na tu soutěž.


Tuto knihu P. S. Líbíš se mi koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku P. S. Líbíš se mi:

P. S. Líbíš se mi
P. S. Líbíš se mi
P. S. Líbíš se mi
P. S. Líbíš se mi
P. S. Líbíš se mi
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !