Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panna - roční horoskop na rok 2018

1. 01. 2018 | Horoskopy

Panna (23. 8. - 22. 9.)


Milé Panny, horoskop na rok 2018 je plný pestrých zážitků. Díky spoustě nečekaných a skvělých příležitostí se vám otevřou oči. V mnohých oblastech života změníte svůj pohled na věc. Především v první polovině roku se možná budete ztrácet ve zmatku a chaosu, ale díky svému praktickému přístupu, pečlivosti, trpělivosti a logickému myšlení vše hravě překonáte. Právě tyto vlastnosti vás odlišují od ostatních a dávají vám obrovskou sílu a naději na lepší zítřky. Buďte proto po celý rok vytrvalí a krůček po krůčku jděte za svým cílem. Není totiž důležité být první, ale úspěšně složitou cestu dokončit. V roce 2018 zvládnete vše, co se vám postaví do cesty!
 


Panna

- roční horoskop na rok 2018


Práce a kariéra

Shon a zaneprázdněnost, kterou k vám rok 2018 přinese, má vliv na všechny oblasti vašeho života. Na štěstí pro všechny Panny jde především o samé dobré věci. Práce vám půjde snadno od ruky, v polovině roku dostanete zajímavou pracovní nabídku, která pro vás bude tak zásadní, že vám ji okolí začne závidět. Tento rok přeje i samostatnému podnikání, dejte si však pozor, s kým se pouštíte do spolupráce, ve vaší blízkosti jsou falešní a nepřející lidé. Nežijte v iluzi a planých očekáváních, mělo by to neblahý dopad na vaši budoucnost. Důvěřujte svým instinktům, a pokud vám řeknou, že je něco správně, neváhejte a dejte se do toho.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Peníze

Dobře znáte hodnotu peněz a vidíte za nimi vaše nezměrné úsilí, pracovitost a píli. Nejste marnotratní, ale neočekávané výdaje v uplynulém roce vás nutili utrácet více, než je u vás zvykem. Tento rok budete muset začít šetřit. Dobře si rozmyslete všechny půjčky či úvěry. Měly by být jen v případě bezpečných investic, třeba do bydlení. Obezřetnost je na místě zejména v měsíci září, který symbolizuje ztrátu. Žádné smlouvy neuzavírejte, nikomu nepůjčujte peníze a dávejte si na vše pozor. Po celý rok bude platit, důvěřuj, ale prověřuj.
 

Zdraví

V oblasti zdraví máte velmi příznivé konstelace, což s sebou nese dobrou kondici po celý rok. Nicméně drobné odchylky od normy se mohou projevit. Stres a zvýšená únava se může objevit na jaře, na podzim budete bojovat s nachlazením či chřipkou. Pravidelně do svého života zařaďte odpočinek, masáže, saunu či vycházky do přírody. Bude prospěšné, pokud si naplánujete dovolenou v časovém předstihu, abyste se měli na co těšit. Pak si ji mnohem lépe užijete, vaše psychika tím jenom získá.

Láska a vztahy

Rok 2018 bude nakloněn vašemu milostnému životu. Pokud jste v předešlých letech strádali v partnerských vztazích nebo jste nemohli najít toho pravého partnera, vše se obrátí k lepšímu a vy si budete užívat lásku plnými doušky. Pokud máte problémy ve vztahu, nebojte se ozvat, protože mlčení znamená souhlas. Zapracuje směrem k partnerovi na větší upřímnosti a otevřenosti, díky tomu si můžete ušetřit mnoho trápení a nedorozumění. Během roku se výrazně zlepší sourozenecké vztahy a vztahy v rodině vůbec. V červenci do vašeho života vstoupí osoba, která vás velice zaujme. Především svobodné Panny mohou očekávat, že tato osoba může zůstat natrvalo zakotvit v jejich srdci.
 

A na co si dát pozor v roce 2018?

Jste přehnaně kritičtí, chcete jen to nejlepší, děti, manžela, sourozence a přátele. Rádi upozorňujete na chyby ostatních, ale dokážete zuřivě popírat vlastní nedostatky. Pokud budete s okolím bojovat, bude vás to stát hodně sil.
 

Vaše motto pro rok 2018:

Čím méně drobností a detailů vás bude zatěžovat, tím více síly budete mít pro zvládnutí vyšších cílů.


Panna - horoskop na rok 2018Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2018:

Roční horoskop na rok 2018 - Beran

Roční horoskop na rok 2018 - Býk

Roční horoskop na rok 2018 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2018 - Rak

Roční horoskop na rok 2018 - Lev

Roční horoskop na rok 2018 - Panna

Roční horoskop na rok 2018 - Váhy

Roční horoskop na rok 2018 - Štír

Roční horoskop na rok 2018 - Střelec

Roční horoskop na rok 2018 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2018 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2018 - Ryby


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !