Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Panna - roční horoskop na rok 2019

27. 12. 2018 | Horoskopy

Panna (23. 8. - 22. 9.)


Panny čekají v roce 2019 velké změny, které se mohou týkat jakékoliv oblasti života. Je důležité zvažovat veškerá rozhodnutí a zbytečně neriskovat. Horoskop radí, spěch se nevyplácí, vyzbrojte se trpělivostí. Jednejte vždy s rozmyslem a bez vypjatých emocí. Buďte proto celý rok vytrvalí a krůček po krůčku jděte za svým cílem. Uvědomte si, že není důležité být první, ale úspěšně složitou cestu dokončit. Naučte se nad některými problémy mávnout rukou a netrapte se tím, co se již nedá změnit. Těšte se na změny k lepšímu, pravděpodobně vás čeká nejlepší rok za několik posledních let!
 


Panna - roční horoskop na rok 2019


Práce

Panny jsou od přírody velmi pracovité a musí mít svůj život přesně zorganizovaný. Každodenní podávání výkonů ale může vést k workoholismu, přetěžování a stresům. Nezapomínejte proto na sebe, přepracování by se mohlo negativně odrazit na vašem zdraví. Často si zbytečně komplikujete život tím, že jste přehnaně skromní. Naučte se více propagovat svojí práci a zkušenosti, skromnost v tomto roce není na místě. Přihlaste se do kurzů, abyste si doplnili mezery v profesním vzdělání. Pokud vás neuspokojuje vaše nynější zaměstnání nebo chcete vyzkoušet samostatné podnikání, vhodná doba bude zejména v druhé polovině roku. Celý rok 2019 přeje novým začátkům, nastartování nových projektů a vlastní seberealizaci.

Peníze

Znáte dobře hodnotu peněz a vidíte za nimi nezměrné úsilí, pracovitost a píli. Začátkem roku budete mít velké plány ohledně rekonstrukce bydlení, z předešlého roku máte dostatek peněz na realizaci. Celou situaci zvládnete a pocítíte spokojenost. Celý rok bude finančně stabilní, jen v závěru roku můžete očekávat neplánované příjmy. Přesto planety přinášejí varování, nenechte se zlákat k žádným riskantním finančním transakcím a podezřelým investicím, tento rok tomu není nakloněný a mohli byste tak přijít o svoje úspory.
 

Zdraví

Patříte ke znamení, které dokáže hodně pracovat a přitom máte dobrou schopnost regenerace. Většina z vás přirozeným způsobem pečuje o vlastní zdraví a věnuje značnou pozornost zdravému životnímu stylu. Přesto se šetřete a nepřepínejte se. Po celý rok 2019 nezapomínejte odpočívat, snažte se i více spát. Vaše zdraví bývá spojeno s psychikou více než u ostatních znamení, vaši mysl ovládá značná představivost, která často vyvolává strach z nehod a nemocí. To se může odrazit na všem zdraví. Pamatujte si, že odlehčení psychiky je pro vás přímo elixírem pro zdraví a duševní pohodu.

Láska a vztahy

V jarních měsících budete na svého partnera žárlit, a to vám přinese nespokojenost a podrážděnost. Možná budete mít pocit, že jste v beznadějné situaci. Udělejte si jasno v tom, co pro vás partner znamená a uvědomte si, že ho nikdy nepředěláte k obrazu svému. Prospěje vám, pokud dokážete přijmout kompromisy a naučíte se trpělivěji a klidněji reagovat na nedostatky a názory partnera. Stavte na tom, co vás spojuje a začněte se změnami sami u sebe. Situace se zklidní v létě, můžete se těšit na prázdninové měsíce, které pro vás budou ve znamení lásky. Ti, kteří se chtějí seznámit, mají velkou šanci zvláště v podzimních měsících, planety podporují novou lásku plnou vášně a zamilovanosti.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Co vám rok 2019 přináší?

Nastal čas přehodnotit svoje jednání a vzít si ponaučení z minulých chyb. Vnitřní harmonie, moudrost a úcta k druhým upevní vaší pozici, a to je impulz, který vám umožní prožít rok 2019 co nejlépe.
 

Co je pro vás v roce 2019 nejdůležitější?

Měli byste si svůj život, svoje cíle i vztahy co nejvíce zjednodušit, jinak se může stát, že zabřednete do spousty podrobností, které vaše mysl nebude schopna obsáhnout.


Panna - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !