Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Partička 17.3. 2014

17. 03. 2014 | Televizní tipy
Když se 18. 3. roku 2011 vysílal první díl Partičky, jubilejní 100. díl se zdál být jako nedosažitelný sen. Ten se ale již v pondělí 17.3. 2014 ve 22.40 na Primě stane skutečností. Tento zábavný pořad s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Igorem Chmelou a Ondřejem Sokolem pod taktovkou Dana Dangla a se zvukovým doprovodem Mariána Čurka si získal takovou oblibu, že se ho jeho diváci nemohou nabažit a točí se jako o život.

Samotné natáčení 100. dílu kluci z Partičky pojali velice slavnostně, čemuž odpovídaly i jejich kostýmy. Všichni, tedy až na Michala, přišli ve slušivých kvádrech. Suchoš totiž publikum okouzlil v běloskvoucích šatech, kterými se kdysi pyšnila samotná Marylin Monroe. Nejen publikum, ale i Michalovi kolegové buráceli smíchy.

Partička 17.3. 2014Michal Monroe se proto začal velice stydět a schoval se do své sukně. Tím si ale moc nepomohl, jelikož tím ukázal i své spoďáry. A aby toho nebylo málo, jeho další role ho donutila vzít si na sebe jen titěrnou blankytně modrou košilku ze saténu, která odhalila jeho jedinečné křivky.

Dalším překvapením večera bylo to, že si každý z Partičkářů mohl vybrat, jakou hru si zahraje. Nebudete tomu věřit, ale Geňa si přál hru Party! Ta probíhala tak bujaře, že došlo i k vášnivému líbání Igora s Geňou. Zda to bylo důsledkem této přílišné vášně, nebo jen Geňových bujných křivek, to se neví, jisté je ale to, že mu jeho slavnostní kalhoty praskly v rozkroku, a publikum si tak opět přišlo na své.

Historie show Partička:


Původně byla Partička vysílána na Slovensku, kde se několikrát objevili i čeští komici Michal Suchánek a Richard Genzer. První, koho napadlo, že by i v Česku mohl být obdobný pořad, byl zřejmě Suchánek. Ondřeji Sokolovi byla nabídnuta režie, on však nabídku odmítl a projevil zájem stát se hercem. Právě Sokol pak oslovil s nabídkou hrát v Partičce svého kolegu Igora Chmelu.

První díl se vysílal 18.3. 2011. Obrovský divácký zájem o Partičku pravděpodobně nastal díky prezentaci na sociálních sítích, zejména na Facebooku, kde profil Partičky spravují sami kluci z Partičky. Richard Genzer slíbil, že když facebooková stránka získá 100 000 fanoušků, zatančí u tyče jen v tangách. Stotisící fanoušek se na profil Partičky připojil na podzim 2011.

Genzer svůj slib splnil, zatančil u tyče v Celetné ulici, i když mu byla příšerná zima a okolí se smálo, až se za břicho popadalo. Nyní Partička útočí na hranici čtyř set tisíc fanoušků.
Partička se začala točit v divadle La Fabrika. Během působení v La Fabrice byla scéna několikrát změněna. Začátkem roku 2012 se celá Partička přesunula do RockOpery, kde byla scéna opět výrazně upravena a natáčí se tam dodnes.

Hry v show Partička:


Abeceda
A capella
Blázni
Brechtovo divadlo
Co byste nikdy neslyšeli od...
Čelovka
Dabing
Detektor lži
Dvě věty
Hodný a zlý policajt
Hrdinové
Charaktery v obálce
Improvizace
Interview
Jedno písmeno
Jedno slovo
Jestli mi jako rozumíšPartička 17.3. 2014
Kdo jsem?
Koleda
Literární a filmové názvy
Muzika
Nálady
Nečekaný telefonát
Nedělní chvilka poezie
Nespokojený režisér
Nevhodný zpěv
Odvykací centrum
Opera
Otázka
Párty
Patent
Píseň (jazz, country, RnB, rap, rock...)
Píseň pro diváka
Pohřební řeč
Poslední písmeno
Pro neslyšící
Překlad
Příběh
Reklamace
Rekvizity
Ruce
Seznamka
Souboj
Souboj choreografií
Stop
Správně – nesprávně
Švihlé ruce
Telefonát
Teleshopping
Tiskovka (tisková konference)
Ukolébavka
Věty na zemi
Všechno nejhorší
Vyznání lásky
XY
Zdrobněliny
Zopakuj to
Zrychlený – zpomalený
Zvuky
Žánry
Živé kulisy

Kolik hodin záznamu bylo natočeno?


Na jeden díl se natočí cca 1 hodina 15 minut x 4 záznamy, takže zhruba 5 hodin. 5 x 99 dílů = 495 hodin záznamu + dva speciály cca 20 hodin. Spolu tedy 515 hodin.

Na kolik hodin se sestříhalo?


Sestříhalo se na 99 1/2 hodin + 2 x 1 hodina speciály = 51 hodin 30 minut.

Kolik her se odehrálo?


Cca 6 na díl = 594 her + cca 20 ve speciálech, tedy 614 her.

Kolik kostýmů se vystřídalo?


Cca 300 kostýmů a rekvizit.

Kolik speciálních hostů v Partičce bylo a hrálo


Petr Vacek, Tatiana Vilhelmová, Lucie Bílá, Nightwork, Vojtěch Dyk, Jakub Prachař, Jakub Kohák, Matěj Ruppert, Ondřej Brousek, Miloš Malý (kouzelník), Paulina Nakashole (Miss Expat 2011) a dvě tanečnice.

Kolik speciálních dílů Partičky vzniklo


2 silvestrovské speciály
2 speciální střihové díly vysílané v prosinci 2011

Jubilejní 100. díl show Partička již v pondělí 17.3. 2014

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Partička 17.3. 2014:

Partička 17.3. 2014
Partička 17.3. 2014
Partička 17.3. 2014
Partička 17.3. 2014
Partička 17.3. 2014
Partička 17.3. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !