Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Partička 21.4. 2014

21. 04. 2014 | Televizní tipy
V další premiéře show Partička s datem 21.4. 2014 se kluci předvedou jako pěkní zvrhlíci. Doposud měli jen peprné vtípky, poněkud vulgární výrazy a předváděli spolu občas opravdu zvláštní pohyby. Nyní ale ke svým lechtivým hrátkám využijí mladou slečnu z publika. Partičkáři se totiž promění v MRTVOLY, které bude ovládat Michal. A jelikož je velice škodolibý, tak slečna z publika klukům poslouží jako osahávací figurína.

To se jim tak zalíbí, že se dívčiných prsou nebudou chtít pustit ani dlouho poté, co Dano hru ukončí. A aby to Suchošovi nebylo líto, tak si vnady také ozkouší. Je tedy jedině dobře, že se show Partička každé pondělí na Primě vysílá až po desáté večer. Tak si to nenechte ujít již toho pondělí 21.4. 2014 na Primě!

Partička 21.4. 2014Do show Partička totiž dorazí i HRDINOVÉ v čele s Robinem Hoodem (Igor), který bude řešit opravdu blbý problém – daně. Pomůže mu s tím ale Petr Nečas (Ondra). Výběrčím daní v naturáliích se nakonec stane sám velký hrdina filmů pro dospělé Rocco Siffredy (Michal). Babička od Boženy Němcové tam nejspíš bude úplně omylem, jelikož tam zabloudí při hledání „Tyrla a Tyrše“. Dočkáte se i nejoblíbenější hádací hry, kdy Dangl dozadu „nečekaně“ pošle Geňu, a pěkně ho napálí.

Na PARTY totiž dorazí Bible ve třech provedeních.  Ondra bude v show Partička s datem 21.4. 2014 Biblí pro děti, Michal se změní v Bibli v nočním stolku hotelového pokoje a Igor bude Bible jako taková. Jak si s tím Geňa poradí? Pěkně ho to naštve, ale při OPILECKÉ PÍSNI Jana Husa se uklidní. A to nejlepší nakonec. PTAČÍ PERSPEKTIVA nám ukáže drsný boxerský zápas. Jelikož Geňa odmítne hrát, aby si neušpinil své hodobóžové kalhoty, bude hrát i Dano.

Mezinárodního zápasu Dana proti Ondrovi se zúčastní i jejich trenéři Igor a Michal. Určitě vás dostanou vychytávky s vodou, které si pro vás připraví Ondra a jeho trenér Suchoš. Však se na jejich výkon, který je málem stál život, podívejte již toto pondělí 21.4. 2014 ve 22.40 na Primě!

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička
v pondělí 21.4. 2014 od 22:40 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Partička 21.4. 2014:

Partička 21.4. 2014
Partička 21.4. 2014
Partička 21.4. 2014
Partička 21.4. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !