Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený sněhulák – 29. 9. 2014

29. 09. 2014 | Televizní tipy
Pečený sněhulák ze dne 29. 9. 2014 - pořad, který má koule. Nekorektní skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí.

V dalším pokračování skečové show Pečený sněhulák ze dne 29. 9. 2014 se dovíte, proč chce Ministerstvo životního prostředí odklonit tok řeky Vltavy zcela mimo naše hlavní město. Přiblížíme vám, jak se radní jedné nejmenované české vesnice vypořádali s poněkud netradičním vykrádáním septiků. Představíme rychlostravovnu, která se rozhodla jít s dobou a nazývat své nabízené pokrmy pravými jmény.

Pečený sněhulák – 29. 9. 2014Ukážeme, jak řeší krizi, která zasáhla i do pohřebnictví, drobní živnostníci v tomto oboru. Odborový předák šachových figur, v dalším vydání diskuzní relace Kápni božskou, vysvětlí požadavky, které vedly jeho kolegy ke stávce. Názorně uvidíte, že coming out je dnes trendy záležitost, které se nikdo z vás nemusí bát.

Dozvíte se rovněž, jaké výsledky může mít Klub přátel sebevražd a jak náročné je pro odbornou komisi rozhodovat o udělení grantů pro regionální autory. Prozradíme vám také, co se stane v případě, když typický nevěřící Čech umře a zjistí, že se trochu spletl a nebe existuje. A nakonec si vyslechnete nejlepší dudácký vtip. Nenechte si ujít vaši pravidelnou dávku nekorektního humoru v pořadu, jehož sledování lze doporučit jen na vlastní nebezpečí.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 29. 9. 2014 hrají: J. Kohák, R. Štabrňák, K. Janečková, J. Kaluža, A. Čuba, Z. Truplová, R. Mrázik, V. Polák, V. Skórka a další. Kamera J. Šťastný. Režie J. Kohák.

Pořad Pečený sněhulák můžete sledovat 29. 9. 2014 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Rostislav Šimek


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !