Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený sněhulák 6. 10. 2014

6. 10. 2014 | Televizní tipy
Pořad, který má koule. Zábavné skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí.

V dalším pokračování skečové show Pečený sněhulák ze dne 6. 10. 2014 se dovíte, jaká bude nová flotila sportovních aut, jimiž hodlá Ministerstvo vnitra stíhat agresivní řidiče a zároveň taky ušetřit vlastní náklady. MUDr. Koláček představí svéráznou ručníkovou terapii, která pomůže vyřešit zapeklitý intimní problém frustrované manželské dvojice.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 6. 10. 2014 uvidíte, že za některé nadstandardní služby v Pečený sněhulák 6. 10. 2014našich vlacích musíte být připraveni zaplatit i dost vysokou cenu. Ukážeme vám také, jak nečekaný průběh může mít takové dobití kreditu v mobilu. Poznáte odvážného učitele, který zkouší své žáky i z toho, proč minule chyběli ve škole. Zjistíte, proč byste některé nabídky spolucestujících k přisednutí a konverzaci neměli až tak zarytě odmítat.

Nabídneme rovněž příběh výjimečně disponovaného jedince, který dokázal i ze zdánlivé maličkosti udělat velkou věc. A na závěr vám zprostředkujeme seznámení přes novinku na našem trhu, tzv. seznamovací budku. Nenechte si ujít pravidelnou dávku svébytného humoru v pořadu, jehož sledování lze doporučit jen na vlastní nebezpečí.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 6. 10. 2014 hrají: J. Kohák, R. Štabrňák, K. Janečková, J. Kaluža, A. Čuba, Z. Truplová, R. Mrázik, V. Polák, V. Skórka a další. Kamera J. Šťastný. Režie J. Kohák.

Pořad Pečený sněhulák můžete sledovat 6. 10. 2014 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Rostislav Šimek


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pečený sněhulák 6. 10. 2014:

Pečený sněhulák 6. 10. 2014
Pečený sněhulák 6. 10. 2014
Pečený sněhulák 6. 10. 2014
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles