Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečujte o svoje zdraví a krásu

4. 11. 2014 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Chcete udělat něco pro své zdraví? Vyzkoušejte infrasaunu. Pobyt v ní má řadu pozitivních účinků nejen na lidské tělo, ale i mysl.

Infrasauny  jsou ideální pro relaxaci, detoxikaci organizmu, otužování či k prohřátí před cvičením. Princip infrasauny spočívá v prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením. Prohřívá se tak nejen povrch těla, ale teplo proniká i do hloubky tkáně. Výhodou infrasauny oproti klasickému saunování je rychlejší prohřátí těla a rychlejší nástup intenzivního pocení. Díky nižší okolní teplotě vzduchu v infrakabině mohou být infrasauny -po konzultaci s lékařem - vhodné i pro lidi,  kteří nemohou ze zdravotních důvodů využívat klasické sauny. Pobyt v infrasauně má řadu pozitivních zdravotních i kosmetických účinků - snižuje ztuhlost a bolest kloubů, zad a končetin, zvyšuje cirkulaci krve a posiluje kardiovaskulární a imunitní systém.
infrasauna GoddessPravidelné návštěvy infrasauny mají pozitivní vliv na zlepšení kvality pleti a na redukci celulitidy.

Můžete vybírat např. z infrasaun značky Goddess. Infrasauny Goddess jsou k dostání v široké škále modelů pro 1 – 3 osoby ve standardní nebo rohové úpravě.
Většina modelů infrasaun Goddes jsou vybaveny rádiem s možností přehrávat MP3 písničky z externího zdroje, jako je např. MP3 přehrávač či mobilní telefon a. Některé modely mají i venkovní osvětlení nebo vnitřní LED osvětlení s funkcí světelné terapie.


A na co si dát při výběru infrasauny pozor?

Důležitý je také materiál, ze kterého jsou infrasauny vyrobeny. Infrasauny Goddess jsou vyrobeny z  exkluzivního saunového dřeva hemlock, nebo-li kanadského jedlovce. Toto dřevo je extrémně stabilní a nekroutí se. Má velmi jemnou strukturou, bez suků a pryskyřice. Jeho další výhodou je imunita proti tvorbě a množení mikroorganismů. Pokud si chcete dopřát opravdu luxusní provedení, zvolte infrasaunu vyrobenou z cedru. Cedr je objemově stálý, má odolnost proti vlhkosti a také lepší tepelnou izolaci než běžné jehličnany a navíc příjemně voní.

Je vhodné zajímat se také o topidla v infrasaunách. Kvalitní karbonová topidla použitá téměř ve všech infrasaunách Goddess zajistí, oproti běžněji používaným keramických topidlům, rovnoměrnější rozložení tepla v sauně, energetickou úspornost, větší bezpečnost, rychlost a efektivitu prohřívání organismu.

infrasauna GoddessVětšina modelů infrasauny Goddess disponuje ionizérem, který obohacuje vzduch velkým množstvím záporně nabitých iontů (aniontů), jež ničí bakterie a viry a mají blahodárný vliv na zdraví.
Všechny infrasauny jsou lehce složitelné za několik desítek minut a připraveny na zapojení do zásuvky 230V. Nákupem infrasauny Goddess získáte také prodlouženou záruku 40 měsíců.
Při saunování byste neměli zapomínat ani na správný pitný režim. Jeho základem by měla být neperlivá voda. Filtrační konvice vám pomohou mít chutnou a kvalitní vodu stále při ruce a díky nim budete mít navíc přehled, kolik jste toho vypili.

Tekutiny nám zajišťují dobrou funkci ledvin a odvádějí škodliviny z těla. Bez jejich dostatečného příjmu může docházet k únavě, bolesti hlavy, snížení koncentrace a poklesu výkonu. Říká se, že by měl člověk vypít v průměru 2,5 litru denně. Pitný režim je však velmi individuální. Ideální množství tekutin je pro každého jiné a závisí například na pohlaví, výšce, váze, věku, stavu ledvin, momentální fyzické námaze a teplotě počasí.

Čistější a chuťově lepší voda díky filtračním konvicím

Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou a zároveň tím ulehčíte přírodě od dalších PET lahví. Pokud vám voda z kohoutku nechutná, tak řešení nabízí například filtrační konvice Hyundai Aqua Optima.

filtrační konvice Hyundai Aqua OptimaDíky jedinečnému patentovanému 5-ti stupňovému procesu filtrace odstraňují filtry Aqua Optima nečistoty z vody z kohoutku. Filtrační konvice Hyundai s filtrem Aqua Optima používá jedinečnou směs aktivního uhlíku, který snižuje obsah chlóru, herbicidů a pesticidů. Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah těžkých kovů a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice, ale zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje chutnější.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pečujte o svoje zdraví a krásu:

Pečujte o svoje zdraví a krásu
Pečujte o svoje zdraví a krásu
Pečujte o svoje zdraví a krásu
Pečujte o svoje zdraví a krásu
Pečujte o svoje zdraví a krásu
Pečujte o svoje zdraví a krásu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
10, dorazil hladový muž
Obrázek uživatelky
profil
šperky jsem také nestihla Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak mám 8 a to mi stačí, loučím se, všem hodně štěstí při finišiSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
15 kouskůSmajlík , ale šperky jsem nestihlaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
14x Smajlík Jordana to asi není pánbůh doma, tak se mi daří. Za chvilku mažu do práce.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles