Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Peněženka jako součást módní image

18. 01. 2017 | Trendy
-Komerční sdělení-

Peněženka už dávno není jen místem pro vaše peníze, postupem času byla povýšena na součást módního image. Měla by ladit ke svému majiteli a prozrazovat něco o tom, kdo že to právě platí.
 
Do peněženky si ukládáme nejen peníze, ale také kreditní a jiné karty, účtenky, vizitky a v neposlední řadě pak fotografie našich blízkých. Dopřejte všem těmto pro vás důležitým věcem důstojné uložení. Nechte i peněženku vypovídat o tom, jací doopravdy jste.
Ženu dělá atraktivní především její osobnost podtržená vhodně zvoleným stylem oblékání. Elegantní šaty, kožené boty, kabelka, pásek – a peněženka! Zkuste vše důkladně sladit a užívejte si pocitu, že víte o módě hodně. Právě peněženka je totiž atraktivním doplňkem každé stylové ženy.

Vhodnou peněženku si můžete vybrat podle barvy, tvaru, velikosti nebo materiálu. Určitě je také dobré popřemýšlet nad tím, aby se svým vzhledem hodila k většině vašich outfitů. Pokud jste tedy spíše sportovně zaměřené a za kulturou moc nechodíte, kupte si sportovní peněženku. Pokud je to naopak, dejte přednost eleganci.




















Při výběru velikosti peněženky také popřemýšlejte nad tím, při jakých příležitostech budete peněženku využívat a na základě toho si určete, jak pohodlné pro vás bude nošení dané peněženky. Máte hodně dokladů a různých karet? Ověřte si, zda se do nové peněženky vejdou. A pak už se klidně můžete zabývat jen barvou, tvarem a materiálem. Dnes už vedou především kvalitní kožené peněženky. Jsou stylové, působí zrale a dospěle. Navíc je skvěle zkombinujete s páskem, kabelkou a obuví. Rázem zkrátka budete za dámu, co má styl.

Pokud si chcete vybrat peněženku přímo z pohodlí svého domova, zkuste internetový obchod Quality models. V nabídce najdete celou řadu různobarevných kožených peněženek. A tak si můžete ke své nejčastěji nošené barvě oblečení zvolit třeba světle modrou, béžovou, žlutou, červenou, nebo tradiční hnědou či černou peněženku.
















Tyto jednoduché, ale stylové dámské peněženky jsou od značky Mano, jejíž název také zdobí lesklý kovový štítek na přední straně peněženky. Ta je pak rozdělena na tradiční dva prostory pomocí zipové přihrádky. Uvnitř peněženky se nachází ještě další malé přihrádky na karty či doklady. Nechybí zde ani průhledné okénko třeba na fotografii vaší drahé polovičky.
Vedle decentních jednobarevných peněženek jsou zde k výběru i půvabné peněženky s květinovými vzory nebo peněženky s motýlky. Opravdu kouzelná je právě dámská motýlí peněženka Stefania, která je svým vzhledem na léto jako stvořená. Tvar má jako penál a vyrobena je z jemné strukturované kůže. Vnitřek peněženky je pak z černé kůže a černé podšívky. K dispozici vám bude opět velký počet přihrádek na bankovky a kreditní či jiné karty.

K výběru jsou zde i větší dámské kožené peněženky od značky Franco Bellucci. Od této značky působí šarmantně například černá peněženka s kontrastně červeným vnitřkem. Ta se bude skvěle hodit k černým večerním šatům nebo pro ženy, které mají rády klasickou módu starých let. Díky této velmi působivé peněžence z lakované kůže budete vypadat sebejistě a nezávisle.


















Bohatá je i nabídka stylových kožených peněženek pro pány. Zdejší výběr se skládá z peněženek vyrobených z nejjemnějších italských kůží, zakoupit si ale můžete i peněženku z pravé buvolí kůže. Všechny tyto módní doplňky jsou pečlivě vypracované a mají mnoho přihrádek. Peněženky jsou navíc umně zdobeny kovovými nebo tlačenými logy. A tak si vyberte tu, která vás bude spolehlivě reprezentovat.

Barvy pánských kožených peněženek se pochybují od červené k hnědé až po černou. Působí decentněji a jsou stvořené pro muže, kteří mají prostý, ale dobrý vkus. Pokud chcete svou peněženkou zaujmout své okolí, jistě vám padne do oka hnědá kožená peněženka AW 100 od značky Giovani. Tato luxusní peněženka se vyznačuje především velice zajímavou strukturou kůže v hnědé barvě s tmavě hnědým žíháním. Na eleganci jí dodává i zdobení krystalem značky Swarovski. Opět vám zde bude k dispozici řada přihrádek a také hned dvě průhledná okénka na fotografie vašich nejbližších.

Pokud chcete zvolit raději nějakou decentnější peněženku, zkuste tu v černé barvě s kontrastně červeným vnitřkem. Peněženka Mano Cross CS702 je vyrobena z jemné černé kůže a ozdobena stylovým nápisem. Opět v ní najdete řadu praktických přihrádek.

Čerstvou novinkou v e-shopu jsou luxusní italské pánské peněženky GUIDI. Italská značka GUIDI je dílem bratranců Pennacchioniových. Jako rodinná firma vyrábí od roku 1974 produkty z kůže vysoké kvality zpracování. Postupně se jejich zboží rozšířilo i do USA, Evropy a Asie.

Kouzlo vaší stylové peněženky posílíte výběrem vhodného módního stylu. Obuv, kabelky, pásky či šátky. To vše se hodí k podtržení vaší jedinečné osobnosti. A tak nepoužívejte peněženku jen jako praktický úkryt pro vaše finance, ale udělejte z ní bezkonkurenční módní doplněk. Posílíte své sebevědomí i povědomí veřejnosti o vaší osobnosti a jedinečném stylu.










Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
dávam prednosť koženej elegantnej peňaženke pred koženkou.
Obrázek uživatelky
profil
Již ji takto používám cca 2 roky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles