Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Penis – rádce nejen pro muže aneb ideální dárek k Valentýnovi

14. 02. 2011 | Knižní tipy

Název knihy:
Penis - rádce nejen pro muže
Autor: Vladimír Kubíček
Nakladatelství: Smart press
Rok vydání: 2008
Rozměry: 145 × 207 mm, 206 g
Počet stran: 152 str.
Cena: 99 Kč


Pokud jste se narodili s penisem, jistě chcete, aby vám dobře sloužil. Ale i když jste přišla na svět jako žena, nebývá vám mnohdy správné fungování penisu lhostejné. Často však chybí seriózní informace, neboť jsou věci, o kterých se raději nemluví.
A proto vznikla tato osvětová knížka.


Muži i ženy naleznou v knize nejenom základní informace o mužských pohlavních orgánech, praktické rady a doporučení při řešení potíží, ale i vlídné slovo zkušeného lékaře – androloga, který se intimními mužskými problémy zabývá již 18 let.

Penis - rádce nejen pro mužeMáte-li tedy např. potíže s prostatou, s erekcí a bojíte se „mužského“ selhání v intimních chvílích s partnerkou, prolistujte si tuto vzácnou knížečku a hned vám bude lépe na duši! Získáte spoustu cenných rad, praktických informací i odhodlání k návštěvě odborníka. V knize naleznete také dotazník, jehož vyplnění vám může pomoci odhalit příčinu sexuálních potíží a najít cestu k jejich řešení. Mnozí čtenáři jistě uvítají kapitolku Náměty na dotazy, kterou naleznou v závěru knihy.

Může je inspirovat při prvním – mnohdy nejtěžším a klíčovém – rozhovoru s lékařem o jejich zdravotních či sexuálních potížích.
Autor v knize neopomněl uvést seriózní přehled základních afrodiziak a doplňků stravy volně prodejných (pouze) v lékárnách, což může čtenáři pomoci k lepší orientaci v přemíře „zaručeně“ účinných preparátů, které současný trh nabízí.
Nemějte obavy, že byste knize nerozuměli. Je sice nabitá odbornými znalostmi a údaji, ale na druhé straně je psána velmi čtivě, srozumitelně a především s citem a porozuměním muže muži, což se o mnohých jiných populárně naučných knihách říci nedá.
Do knihy by měly určitě nahlédnout i ženy. Nejenom proto, že jsou to většinou ony, kdo učí malé chlapce základním hygienickým pravidlům a při každodenní péči o miminko se mohou setkat s „ryze mužskými“ jevy, o kterých by měly vědět alespoň to, zda jsou normální, přiměřené věku či patologické. Dobrá informovanost žen – matek malých chlapců mnohdy totiž může předejít pozdějšímu nepříjemnému problému jejich dospělého syna. I jako sexuální partnerky mužů mohou těžit z toho, že vědí „něco více“ o fungování mužského těla.

Tato kniha by určitě neměla chybět v domácí knihovně každé moderní rodiny. Je vhodným protipólem ke knize Vagina – manuál pro majitelky, kterou vydalo rovněž nakladatelství Smart Press v r. 2005.

Tuto knihu Penis – rádce nejen pro muže koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Smart press.

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to máš pravdu, ze zdravotní osvěty je to jistě dobrá knížka. Ale dárek...
Obrázek uživatelky
profil
jako darek urcite ne, ale byt muzem a mit problem, rada bych po ni sahla!
Obrázek uživatelky
profil
manžela bych šokovala, nejen na Valentýna!
Obrázek uživatelky
profil
já snad ani ne, mám o dárcích jinou představuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
chtěli byste tuto knihu jako dárek?? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles