Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Perfektní džíny pro každou postavu: Jak je poznat?

11. 02. 2017 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Kus oblečení, který by měl mít v šatníku úplně každý? Jednoznačně džíny! Hodí se skoro ke každé příležitosti, pořídíte je v mnoha střizích, barvách a designech a dokáží s postavou udělat divy. Stačí jen vybrat ten správný střih, který padne právě vaší postavě. Jak ho poznat?

Boyfriend džíny:

Dejte si na ně pozor!


Pokud se nepyšníte chlapeckou postavou s úzkými boky, tomuto střihu se raději vyhněte. Zbytečně byste si zkrátila noha a rozšířila boky. Džíny v pánském střihu s lehce spadnutím rozkrokem a ohrnutými nohavicemi – to je trend, který se drží už několik sezón, ale jen tak někomu nesluší. I když se může zdát, že volnější střih zakryje nějaký ten špíček, opak je pravdou.
Tip: Pokud máte chlapeckou postavu, tento střih vám slušet určitě bude. Zkombinujte ho s vysokými podpatky, ohrňte nohavice a doplňte ho projmutou dámskou košilí a sakem.
A casual look je na světě!

Obávané slimky: Nebojte se je vyzkoušet!


Perfektní džíny pro každou postavu: Jak je poznat?Sexy upnuté úzké dámské džíny obepnou celou postavu. To ale neznamená, že odhalí každý její nedostatek! Pokud jste přesvědčena, že budou slušet jen ženám s mírami modelky, jste vedle. Slimky vám budou slušet, i když jste holka krev a mlíko. Stačí jen zvolit tmavou barvu bez vyšisování (které opticky rozšiřuje) a sáhnout buď po botách na vysokém podpatku, nebo po kozačkách. Patříte-li ke šťastným ženám s bezchybnou postavičkou, nemusíte se nijak omezovat – slimky vám budou slušet v každé barvě.

Tip: Slimky vypadají nejlépe s kozačkami či botami na vysokém podpatku. A zkombinovat je můžete téměř s čímkoliv! Stejně dobře budou vypadat s trendy mikinou i se sexy topem!

Zvonové nohavice se stále nosí.

A sluší každé postavě!


Úzké džíny nejsou nic pro vás? Necítíte se v nich ve své kůži? Pak vyzkoušejte trendy zvony. Džíny se zvonovými nohavicemi opticky vyváží větší zadeček a v kombinaci s vysokými podpatky protáhnou a zeštíhlí postavu. Džíny do pasu s rozšířenými nohavicemi budou nejlépe slušet typicky ženské postavě.

Cigaretový střih: Nadčasová klasika


Hledáte džíny, které padnou doslova komukoliv? Pak sáhněte po nadčasových rovných nohavicích. Rovné nohavice sluší opravdu každé postavě – skvěle protáhnou postavu a skryjí i silnější lýtka. Můžete je nosit na nespočet způsobů – se zastrčeným topem, se zavázanou košilí, s teniskami a ohrnutými nohavicemi, nebo k lodičkám. Jen si zase dejte pozor na správnou volbu barvy a nezapomínejte, že šisování rozšiřuje!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSouhlasím s "FLUFI"!Smajlík Rozhodně "slimky", každýmu nesluší, jelikož vidět velký zadek a vyčouhající špeky ze "slimek", je fakt HNUS! Smajlík

Obrázek uživatelky
profil
slimky naozaj pre každú postavu?a čo tak veľký zadok,hádam sa v nich zmenší?Smajlíkno tak to hahaha!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám radši zvonové nohavice u džín.
Obrázek uživatelky
profil
Nějak se nedokážu ztotožnit s názozrem, že slim džíny sluší každé postavě. Nejvíc mě facinuje jak si žena s pozadím jak valach a nohama jak kýtovec tyhle džíny vezme na sebe a myslí, že je z ní najednou topmodelka.
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za radySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles