Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perný týden Ivety Lutovské

7. 04. 2009 | Ze společnosti

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská se opravdu nezastaví. Jeden večer věnuje svůj okouzlující úsměv kamarádovi Zdeňkovi Podhůrskému na oslavě jeho jubilea a za několik dní se objeví v hradecké fakultní nemocnici a loudí úsměvy z utrápených dětských tváří. A jak to všechno zvládá?

Jubileum Zdeňka Podhůrského

„Je mi už padesát,“ povzdechl si Zdeněk Podhůrský, nezapomenutelný moderátor soutěže Pálí vám to?! A charismatický tanečník z Bailanda, když přebíral dort od České Miss Ivety Lutovské. Málem celý program nestihl, protože jeho přítelkyně Ilona se zatoulala v nákupním centru a nějak Perný týden Ivety Lutovskézapomněla, že má už být pomalu v Jaroměři. S herečkou Kateřinou Macháčkovou, která se bála, aby celý večer nemusela moderovat sama, se proto viděl až za minutu sedm. Katce se viditelně ulevilo: „ Se Zdeňkem se neznáme, tak se poznáme až na pódiu,“ usmála se.  „Dost lidí mi říkalo, že bych se mohla živit jako moderátorka. Asi bych to i vzala, kdyby mi to někdo nabídl,“ dodala Katka Macháčková.

Na večírku se moc líbilo i Petře Černocké, která si ale přesto nemohla pomoci a horlivě sladovala, kdo nosí boty do špičky. „Četla jsem, že budou letos frčet,“ pokrčila rameny nad zvídavou otázkou.

Perný týden Ivety LutovskéVěra Martinová zase s Jitkou Zelenkovou dolaďovaly poslední detaily rodinné dovolené: „Pojedeme na Krétu. Už se moc těším, potřebuji si odpočinout.“

Lívie Kuchařová sestra Táni Kuchařové si přivezla do Jaroměře rovnou celou rodinu babičku, maminku, tetu, tátu i mladší sestru.

Iveta Lutovská byla „neočekávaně“ vyhlášena největší kráskou večera. Aby taky ne, když jí to tolik slušelo. 

České Miss navštívily nemocné děti

Vítězky České Miss 2009 Iveta Lutovská a 2. Česká vicemiss Zina Šťovíčková zavítaly spolu s Davidem Novotným - organizátorem charitativních akcí - do hradecké Fakultní nemocnice na dětské chirurgické oddělení. MUDr. Jaroslav Koudelka je nejdříve provedl po areálu a seznámil s chodem oddělení a poté je uvedl i do pokojů malých pacientů.

Perný týden Ivety LutovskéZina Šťovíčková prozradila: „Chtěla jsem být doktorkou, ale raději bych byla na dospělém oddělení, já bych ty děti litovala,“ povzdechla si. Iveta Lutovská prozradila, že měla kuriózní nehodu, když byla malá: spadlo na ni kladivo ze střechy, když její tatínek opravoval střechu. „Měla jsem bouli několik týdnů a maminka pěkně tatínkovi vynadala,“ dodala a ještě si zažertovala: „Vlastně díky tomu jsem praštěná, ale snad jen tím kladivem.“

Poté děvčata vyhlásila Miss oddělení. Tou se stala teprve desetiletá holčička Veronika Brandová, která je v nemocnici, protože ji napadl spolužák ve škole. Dostala kromě řady dárků i podpisy obou krasavic a hned volala mamince. „Opravdu je u mě opravdová Miss, mami,“ povídala nadšeně do telefonu.

Perný týden Ivety LutovskéZina Šťovíčková se svěřila, že trpí migrénami: „V nemocnici jsem ještě nebyla, spíše bych potřebovala tablety na hlavu, protože ta mě bolí pořád - nejen po flámu,“ dodala.

Ivetu Lutovskou zase zaskočil malý Daniel, který ji prosil, zda by mu nechtěla číst pohádky a ležet s ním v posteli, protože má hezké vlasy. „Ty jsi taková pěkná,“ dodal Dominik, který se léčí po operaci kýly.

„Je to rozhodně prospěšné. Jsme tady s Českými Miss každý rok, protože návštěva má těm nejmenším zpestřit dobu strávenou v nemocnici,“ pochvaloval si akci organizátor David Novotný.

David Novotný

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !