Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pestrobarevný rock Lennyho Kravitze Black and White America

2. 07. 2011 | Novinky
Americký zpěvák, skladatel, kytarista, bubeník, klávesák atd. Lenny Kravitz připravil po třech letech nové album s názvem Black and White America, které vyjde 22. srpna 2011. Na debutový singl Stand se mohou posluchači těšit už 6. června, kdy se dostane do rádií. Čeští fanoušci tohoto slavného multiinstrumentalisty se navíc dočkají koncertu Lennyho Kravitze v Praze, který se uskuteční 15. listopadu.

Čtyřnásobný držitel ceny Grammy Lenny Kravitz nedávno oznámil vydání nového singlu Stand ze svého devátého studiového alba Black and White America, které již rockoví příznivci netrpělivě vyhlížejí. Desku nyní v rádiích uvozuje první singl Come On Get It. Ten mohou basketbaloví fanoušci znát již z loňské reklamy na NBA. Celou kolekci songů pak Kravitz připravil na 22. srpna 2011. Předchozího zpěvákova alba se prodalo více než 35 milionů kusů, což je obdivuhodný úspěch, který mluví za vše.

Black and White America je po třech letech prvním čerstvým materiálem. Jde opět o typicky pestrobarevný rock se silnou přísadou funku. Dalším poznávacím znamením je Pestrobarevný rock Lennyho Kravitze Black and White AmericaLennyho nezaměnitelná kytarová hra v písních plných chytrých riffů, silných melodií a textů s chytlavými slogany, což dohromady trvale rámuje jeho už více než dvacetiletou hudební kariéru.

Koncertování k nové desce odstartuje Lenny Kravitz v pozici předkapely U2 už 4. června a následně je bude doprovázet na celé letní turné po západním pobřeží USA. Na podzim se přesune do Evropy a 15. listopadu vystoupí v Praze! Album Black and White America natáčel Kravitz na Bahamách a v Paříži a kromě zpěvu a kytary si sám napsal, zaranžoval a produkoval všech 16 tracků.

Tento prominentní muzikant naší doby dokonale spojil žánr, styl a geny do pozoruhodné kariéry, užitečně ovlivněné především soulem, funkem a rockem šedesátých a sedmdesátých let. V sezónách 1999 až 2002 získal čtyři ceny Grammy za sebou, a to v kategoriích Nejlepší rockový zpěvák a Singl (Again, American Woman, Fly Away a Dig In). Přidáte-li k tomu prokázanou schopnost nabídnout na pódiu živočišnější verze technikou navoněných studiových nahrávek a natáčení oku lahodících klipů, je snadno pochopitelné, že Lenny Kravitz i u nás úspěšně představuje sympatický kompromis mezi poctivým bigbítem a požadavky hitparád.

Devátá studiová deska Lennyho Kravitze Black and White America vyjde 22. srpna 2011!


Zdroj: Supraphon.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bohužel to není můj šálek kávy. Ale uznávají ho moji vnuci, tak jsem ráda, že budou potěšeni.
Obrázek uživatelky
profil
uz se tesiiiiiimSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles