Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pěstujete kytky, zeleninu i ovoce? Ušetřete za vodu díky nádržím na kapaliny.

5. 04. 2017 | Zahrádka
-Komerční sdělení-

Také už jste se pustily do sázení semínek a každý den chodíte netrpělivě nahlížet na pučící rostlinky a čekáte, kolik vám jich vzejde? Nebo jste si v květinářství pořídili květiny do truhlíků, vyndali ze sklepa oleandry, begonie či jiné víceleté rostliny? V každém případě budete muset začít zalívat, aby se novým i starším kytičkám dařilo

Abyste za vodu neutratily zbytečně mnoho a také zavlažovaly jedním z nejlepších způsobů, využívejte dešťovou vodu. Zachytávat ji můžete jednoduše do nádrže na kapaliny. Vyrábí se v mnoha velikostech i designových provedeních a tu správnou přesně dle vašeho vkusu si vyberete, ať už ji chcete umístit do zahrady, na verandu či na dvůr.

nádrž na kapalinu

Proč je dešťová voda vhodná k zálivce?


Porovnáme-li vodu z městského řádu s tou dešťovou, zjistíme, že dešťovka je měkčí. Zalévat čerstvě napuštěnou vodou z řádu je k rostlinám nešetrné, to stejné platí o čerstvě napuštěné vodě ze studny. Je velmi studená a rostlinám může způsobit teplotní šok. Odstátá dešťová voda je k rostlinám šetrná a plně vyhovující.

Využít ji můžete dokonce i k praní, díky jejímu pH spotřebujete méně prášku na praní a pračka se nebude tak rychle zanášet vodním kamenem.


Vyberte si z bohaté nabídky nádob na vodu


Jestliže znáte nádoby na vodu v podobě plastového sudu, není to jediná možnost, kterou si můžete vybrat. V nabídce jsou i velmi hezké nádoby, které se hodí i do prostorů, kde běžně vítáte návštěvu, pořádáte oslavy, zvete přátele k večeři, jako je např. terasa, altánek… Vybírat můžete i z mnoha barevných variant a velikostí. Sáhnout se dá i po nádobě s výpustí ve spodní části, což je velmi praktické pro pohodlné napouštění do konve či vědra.

Prohlédněte si nabídku e-shopu ABstore.cz a nechte si nádoby přivézt zcela zdarma. Doprava je totiž po celé ČR bezplatná a objednávat můžete jak e-mailem, tak telefonicky.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pěstujete kytky, zeleninu i ovoce? Ušetřete za vodu díky nádržím na kapaliny.:

Pěstujete kytky, zeleninu i ovoce? Ušetřete za vodu díky nádržím na kapaliny.
Pěstujete kytky, zeleninu i ovoce? Ušetřete za vodu díky nádržím na kapaliny.
Pěstujete kytky, zeleninu i ovoce? Ušetřete za vodu díky nádržím na kapaliny.
Pěstujete kytky, zeleninu i ovoce? Ušetřete za vodu díky nádržím na kapaliny.
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !