Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pět stylů tance, které Vás zaručeně dostanou

10. 02. 2011 | Kultura

Toužíte se před jarem zbavit přebytečných kil a pročistit svůj organismus od škodlivých látek, ale představa, že trávíte hodiny v posilovně, vás upřímně děsí? Zkoušela jste běhat, ale v ledovém vzduchu to ztrácí své kouzlo? A aerobik už vás dávno nudí svojí jednotvárností? Zkuste to letos jinak. Představujeme vám pět moderních tanců, při kterých ani nepostřehnete, že cvičíte, a vaše kila přitom půjdou dolů.


Zumba


Tato žhavá novinka, která si rychle získala příznivce po celém světě, kombinuje živé latinskoamerické rytmy s aerobikem. Střídání aerobního a anaerobního pohybu napomáhá rychlému spalování tuku a zároveň formuje problémové partie.


zumbaNavíc si zlepšíte i celkovou kondici a výdrž. Pokud jste se až dosud necítila na tanec právě talentovaná, nebo se považujete za úplného začátečníka, je tu další z velkých výhod Zumby - nemusíte mít žádné taneční nadání, stačí jen poslouchat a nechat se unášet hudbou. Nechte se uchvátit strhujícím tempem tohoto tance a užijte si endorfiny, které vaše tělo při cvičení vyplaví. Zumbu si totiž zamilujete.


Spiderap


Tento tanec původem z Itálie pracuje s prvky posilování. Tančí se ve speciálním opasku, který zvyšuje zátěž končetin a zádových svalů. Je tedy ideální ke zpevnění a tvarování postavy. V Čechách je jen chvíli, ale už nyní si získal oddané fanynky. Výrazně totiž zlepšuje kondici a posiluje vaše svaly. Při tomto tanci zapojíte i méně používané skupiny svalů, které běžně neprocvičíte, ale právě ony jsou důležité pro zdravé držení vašeho těla.


Street Dance: Ladies Style


street-danceDynamický tanec, který se vyvíjí každým dnem a stále inovuje své prvky, je ideální pro každého, kdo se nebojí být originální a baví ho poznávat současné taneční trendy. Oproti klasickému Street Dance je ženštější a svůdnější. Tanec inspirovaný R´n B´ hudbou vás uchvátí svou elegancí a sílou prožitku. Navíc pokud milujete podpatky a nejradši byste je nosila pořád, při Ladies Streetu můžete, je to jen na vás.


Bollywood dance


Bollywood vznikl spojením dvou slov a to Bombay, města indického filmového průmyslu a Hollywood. Vychází z původního indického tance Bharatnatyam , který byl postupně zkombinován s modernímy styly tance, hip hopem, diskem, latinskoamerickými prvky a dalšími tanečními směry. Pracuje se symbolikou, kdy každé gesto vyjadřuje nějakou emoci nebo událost. Tančí se na filmové písně, z nichž každá vypráví v kombinaci s pohybem jedinečný příběh plný emocí.


Afro dance


Láká vás exotika a poznávání jiných kultur? Potom navštivte kurzy Afro tance, a na pár hodin se v mysli přeneste na rozpálený kontinent, který byl tanci kolébkou. Afro dance vás nabije neobvyklou energií a ukáže vám, že tanec dokáže být opravdu různorodý. Přírodní rytmy bubnů na vás dýchnou svou atmosférou a okouzlí vás svojí rozmanitostí. Rozezní vaše tělo v netradičních figurách. Tak se nechte unést....


Zdroj: Dance Academy.cz
Zdroj foto: Blue Gekko


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zumba je skvělá, kašlete na DVD a běžte mezi lidi, atmosféra je důležitá,doma to není ono :o)))
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych šla do ZUMBY přemýšlím také o dvd pořídit si domů,ale česky ,máte někdo typ?
Obrázek uživatelky
profil
po soutěži budu doma tancovat zumbu mám ji na dvdSmajlíkať jsem na jaře štíhlá jako protekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ta zumba by vyhrala ja u mna
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc