Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Petr Bende pokřtí rekreační loď před dobrodružnou plavbou z Prahy do Drážďan

17. 09. 2010 | Novinky

Obytná rekreační loď se spolu s posádkou vydá na dobrodružnou plavbu po vodním toku z Prahy do Drážďan. Celkem deset dní bude trvat lodní výlet s průběžnými zastávkami na řece Vltavě a Labi. V pátek 17. září 2010 v 15.30 po křtu lodi zpěvákem Petrem Bende bude plavba zahájena. První setkání Petra s podobnou lodí proběhlo v létě 2009, kdy strávil při promo focení na této lodi celý příjemný den.


V pátek 17. září 2010 bude loď již od 10.00 v Praze na Rašínově nábřeží poblíž železničního mostu a tramvajové zastávky „Výtoň“, kde budou do 13:30 probíhat předem dohodnuté projížďky. Po 13:30 hodině bude loď otevřena pro prohlídky veřejnosti. Veřejnost se však může s lodí seznámit i na jednotlivých zastávkách po dobu plavby do Drážďan, kde budou probíhat prohlídky lodi a případné projížďky.


petr-bendePlavba bude realizována na ojedinělém nově vyvinutém typu plavidla, který vychází z tradiční architektury obytné lodě typu Dutch Barge. Oproti ní je však lodní trup zkrácen na 15m celkové délky a vnitřní prostory jsou uzpůsobeny spíše pro rekreaci. Loď má na řece vynikající jízdní vlastnosti a pro tento typ plavidla vysokou rychlost.


Cílem projektu je ukázat veřejnosti život na vodní hladině a možnost plout přes Německo kamkoliv dále do Evropy, třeba až k moři. Představit, jak vlastně takový životní styl vypadá, jaké jsou plavební a kotevní možnosti na cestě z Prahy do Německa, řešení reálných situací při plavbě a další témata, které se tohoto dobrodružného a romantického stylu života týkají.


Při plavbě bude vznikat lodní deník a podrobná fotodokumentace, která zaznamená tuto cestu.


Zdroj: Sony Music

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !