Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Philadelphia je nebesky krémový sýr mnoha chutí

29. 04. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

sýry Philadelphia Original










Pro přípravu delikátního pokrmu je důležité vybírat prvotřídní výrobky, které dokáží obyčejné jídlo jednoduše proměnit v luxusní chod. Jedinečným pomocníkem je v těchto případech sýr Philadelphia, který nabízí široké využití pro teplou i studenou kuchyni. Lze z něj vykouzlit lahodné krémové omáčky, dipy, předkrmy a v neposlední řadě i sladké pokrmy. Sýr Philadelphia Original slouží jako základní ingredience k přípravě proslulého dezertu Cheesecake.

sýr Philadelphia originalJeho původ sahá až do roku 1872, kdy americký lékař William Lawrence vyrobil první cream cheese. Sýr Philadelphia získal svůj název v roce 1880 podle známého města v USA, které bylo považováno za synonymum vysoké kvality pokrmů. Tento cream cheese se proměňoval v čase tak, aby se nakonec mohl dostat ke spotřebitelům ve skvělých „Philly" variacích, které jsou dnes k dostání na trhu. To, co zůstalo v každé podobě sýru Philadelphia zachováno, je jemná a výtečná krémová chuť. Výraznou oblibu si získal především použitím 100% přírodních surovin bez konzervantů při výrobě.

Nebesky krémový sýr Philadelphia dováží na český trh společnost Alimpex food a.s. v několika variantách, které jsou k dostání u většiny tuzemských obchodních řetězců a u maloobchodníků. Kromě varianty Philadelphia Original lze sehnat i Philadelphii Light s nižším obsahem tuku. V nabídce jsou i krémové sýry Philadelphia ochucené bylinkami, pažitkou, nebo lososem s koprem. Nápadité recepty pro každou příležitost jsou společností Alimpex food a.s publikovány na internetových stránkách sýru Philadelphia www.philly.cz. Zároveň je v provozu fanouškovská stránka na Facebooku, která uživatele pravidelně informuje o novinkách kolem sýru Philadelphia a o slevových akcích ve vybraných řetězcích.

sýr Philadelphia Original

V období „pálení čarodějnic“ je na facbookových stránkách sýru Philadelphia připravena fotografická soutěž, do které se můžete zapojit i Vy! Staňte se fanouškem a vyfoťte Váš jedinečně připravený pokrm ze sýru Philadelphia.


Více informací o fotosoutěži a sýru Philadelphia naleznete na Facebooku Philadephia - nebesky krémový sýr.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !